W koncu znalazlam prawdziwego dentyste (1) Jestem okropna panikara jesli chodzi o dentyste i po nie milych... Monika Wdzięczność (1) Parę razy zdarzyło mi się być u stomatologa i usuwać zęby. Za każdym razem... Waldek polecam! (1) Doktor uratował mojego zęba, który miałam już spisany na straty! Jego... Maria
Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług stomatologicznych, które świadczy dr Filip... Beata Wszystko OK.................... (1) Polecam! Piotr Z całą pewnością polecam! (1) Polecam wszystkim, myślę że każdy wyjdzie z gabinetu zadowolony :)... Justyna Polecam z pełną odpowiedzialnością. (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia do pacjenta i jakości... Kasia Szczerzez polecam! (1) Właśnie jestem po usunieciu zeba (ósemki). Czas oczekiwania, czas zabiegu,... Damian L. Co za recepcjonistka !!! (3) Lekarze oraz asystenci bardzo sympatyczni. Leczenie jest sprawe, miłe,... Iks Opinia (1) Witam, polecam pod każdym względem. Profesjonalna i miła obsługa. Jakość... KATARZYNA WARCIKOWSKA pełen profesjonalizm (3) Z czystym sercem mogę polecić Państwu Projekt Uśmiech :-) pełen... pacjentka Unikać Andżeliny (2) Byłam kiedyś zmuszona skorzystać z usług pogotowania, jeśli chodzi o pomoc... Anka Opinia (1) Po zrobieniu bardzo małej blomby, po wielu godzinach jest ból i utrzymuje... Eugeniusz ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, bardzo się bałam, a nie było tak żle,... Janina Najlepsi (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Agaty. Najlepsza dentystka jaką w życiu... Monika W. super (1) bardzo dobry lekarz, pomógł mi w wszystkimi problemami zęby pweny i wie co... john Nie! (1) Mega hejt. Będąc umówiona na konkretną godzinę czekałam ponad 50 min w... Paulina Super Dentysta (2) Doktor Barbara Kasprowicz jest super lekarzem. Doskonale zna się na tym co... Gabrysia Polecam!!! (1) Wykupiłam wstawienie implantów w grouponie! W rozmowie telefonicznej przemiła... Barbara Stomatolog z prawdziwego zdarzenia (1) Podążam za Doktorem Minorem od kilku lat. Jestem zachwycona jakością jego... Elżbieta