Zdecydowanie polecam (1) Miałam przeprowadzany u Pana Doktora Artura Lebiedzia zabieg usunięcia ósemki... Dagmara periodontolog (1) Miałam problem z dużą nadwrażliwością zębów, jedzenie słodyczy lub picie... anna Profesjonalista (1) Pan Doktor bardo dokładny,pewna ręka. Tłumaczy co i dlaczego robi.Bardzo... Jola
Fajny gabinet,mila atmosfera,dobry lekarz (1) Profesjonalne podejście do pacjenta,sprawne, konkretne podejście do pacjenta,... Barbara Fajny i tani gabinet (1) Wszystko ok, polecam, szybka i bezbolesna wizyta K Bardzo fajny gabinet (1) Chciałbym serdecznie polecić ten gabinet! Dostałem się tutaj z polecenia... Mateusz super gabinet (1) Gabinet polecam. Borykałem się z licznymi ubytkami przy dziąśle. Kolejne... Karol Dr Charko (1) Bardzo mila obsluga, Panie na recepcji bardzo empatyczne, a p.Charko to... Agnieszka dr Joanna Zawieska - Niekludow - ortodonta (5) Czy ktoś ma doświadczenie z Panią dr jako ortodontka? Zastanawiam sie nad... chełmianka Rewelacja !!! (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy trafiłem do nowootwartej kliniki Titanium... Zbyszek Polecam z całego serca (1) To najlepszy stomatolog, z jakim miałam do czynienia w moim nie tak już... Anna generalnie MASAKRA (2) pojechałam z dzieckiem do pani "doktor". HA! umówieni bylismy na 12:00,... Agnieszka Dentysta nie-sadysta (1) Super! Wchodząc do kliniki nie odczuwa się, że przyszło się do dentysty. W... Asia Obsługa 6 pomijając recepcję (2) Wspomniana recepcja zdecydowanie zniechęca i dobrze żeby zauważył to ktoś z... Pacjentka Jestem na tak (1) Leczyłem zęby u dr Bonny wielokrotnie i ani razu się nie zawiodłem. A teraz... theZ polecam (1) Gabinet godny polecenia.Z usług Pani doktor skorzystałam już dwa razy.Za... Katarzyna B Dr Piotr Lenarczyk (6) Polecam złote ręce, od ponad roku chodzenie do dentysty już mnie nie stresuje... Beata :) polecam (2) Goraco polecam pana Juranda ,swietny Chirurg szczekowo-twarzowy ,pelen... ania piątek super! (1) Trafiłam z przypadku do HCentrum. Zachęciła mnie możliwość wizyty - w dodatku... Natalia D. leczenie kanałowe, implant (1) Z czystym sumieniem polecam Pana doktora Dariusza Durmę i asystentkę Panią... Ala