P.Chirurg Najlepszy !!!! (1) Najmilszy, najlepszy, cierpliwy i bardzo doświadczony lekarz ! Doktor... Angelika Przyjazny gabinet w rozsądnej cenie (1) Obszedłem już luxmedy, prywatne gabinety i muszę przyznać, że jestem... Rafał Stomatolog Tracewicz Agnieszka (1) Profesjonalna obsługa, dobrze zorganizowana recepcja w klinice. Doktor... RÓŻA
Michał - opinia (1) Sylwestra spedzilem z opochnieta twarza na apapie i po nowym roku udalem sie... Michał Ogólnie dobrze, ale pozostał niesmak (1) Rejestrowałam syna na pierwszą wizytę u stomatologa. Młoda pani... Joanna Ceny wysokie !!! (3) dlaczego? Bo wyzyt jest kilkanaście zanim Pani szanowna skończy leczenie-!... Były pacjent Bardzo polecam (1) Bardzo polecam p. Doktora, bardzo dokładny i pewny dentysta, zabiegi wykonane... Adriana świetny młody zespół dentystów (1) W przychodni sami młodzi dentyści, ale z dużą wiedzą i zdolnościami. Ja... Karolina Polecam (1) Niedawno odbylem swoja pierwsza wizyte w tym gabinecie. Od dziecka strasznie... Aleksander Rewelacja (1) Jestem pod dużym wrażeniem tego gabinetu. Posiadają bardzo nowoczesny sprzęt... Katarzyna PG - opinia (1) Polecam wszystkim gabinet. Już od samego wejścia do środka widać mega... PG Zadowolona pacjentka :) (1) Od stresowały mnie wizyty u dentysty, ale po wizycie u Pani Gromnickiej wiem,... Maja Lekarz godny polecenia (1) Pełen profesjonalizm, spokój, brak pośpiechu, dobrze zaplanowany czas dla... Barbara Warto! (1) Już drugi raz zaufałam Lekarzom z hcentrum w usuwaniu 8. Kolejny raz... Iza PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Szczerze polecam! Dentystka Monika uratowała mi dwa zęby przed pogorszeniem... Asia Rogowska Polecam ;) (1) Po naprawdę wielu wizytach tylko utwierdzilem sie w przekonaniu ze tak miłej,... Krzysiek z zaświatów ;) xanth - opinia (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta, nawet w trudnych przypadkach... xanth Doktor Stróżyk - świetny lekarz (1) Doktora Leszka poznałam już wcześniej. Jest to młody lekarz, ale z ogromnym... Zofia C. podziekowania (1) Dziekuje za udzielona pomoc i leczenie przez zespol Hc stomatologicznego.... michal profesjonalna obsługa (1) Skorzystałam z usług Prodenta kilka razy. Umawianie się na wizytę jest... Dee Dee