polecam każdemu! (1) Jestem pacjentką od dwóch lat - po wyleczeniu wszystkich zębów zdecydowałam... Agata Nowoczesne centrum, zaś lekarze ze średniowiecza (1) Wizytę mialem jakies dwa tyg w gdyni, z bólem chodzilem od pacówki do... Marcin Zdecydowanie polecam (1) Rewelacyjni dentyści i asysta Gosha
zdecydowanie polecam (1) polecam w 100% wszystko szybko profesjonalnie, ceny jak na ta jakość bardzo... is Polecam! (1) Bardzo miła i konkretna Pani Doktor, profesjonalna i bardzo dokładna. Wizyty... Aleksandra Polecam! :) (1) Przemiły personel, świetna atmosfera. Zawsze bałam się dentysty, a na fotelu... Pacjentka :) Nie polecam (2) Gabinet mega przyjemny i personel pomocniczy również. A sama Pani Dr Zadrożna... Pacjentka Premiere dent (1) Doskonale wyposażony kameralny gabinet. Miła obsługa od recepcji zaczynając.... Igor Konrad polecam (1) Polecam klinike, bylam u dr Ani Bialas i mam piekny nowy usmiech. Pozdrawiam... ps Polecam (1) Polecam gabinet MAxdent a w szczególności Panią ALeksandrę Aleksadrowicz.... Karolina Nie polecam (1) Kupiłam groupon na wykonanie skalingu, pisakowania i fluoryzacji. Czas... karolcia NAJLEPSZA KLINIKA DENTYSTYCZNA W POLSCE (3) Pani Agnieszka Misiejuk jest rewelacyjną dentystką, jestem jej pacjentką od 6... Lucyna Polecam kilnikę stomatologiczną Miladent! (1) Bardzo miły personel, który dba o to, żeby pacjent czuł komfort zarówno... Ilona NIE (1) Jeszcze z rok temu nie dałabym niczego złego powiedzieć na temat tej... MIŁA Polecam-dobra rzetelna obsługa (3) profesjonalnie, sprawnie,bezboleśnie polecam emeryt Fantastyczna opieka dentystyczna dla dziecka! (1) Szukałam gabinetu stomatologicznego dla dziecka. Po wcześniejszych wizytach w... Marta Niestety nie polecam (3) Byłam w Dental Centrum na Kokoszkach ja, moja siostra i jej córka. Pan Bartek... Aaa Olin - opinia (1) Piękne, dopracowane wnętrze na "dzień dobry" sprawia, że zapominamy, że to... Olin Wspaniały serwis (1) Klinika IDentical zaskoczyła mnie poziomem i jakością usług juz od wejścia.... Elżbieta Bankowski Sielska Klinika - nie zawiodla (1) Polecam zabieg w tej klinice. Zabieg wykonywal Dr Grzegorz. Kanaly... karolina