Polecam ! (1) zdecydowanie moge polecić Panią Doktor, faktycznie bardzo miła osoba, z... Ewelina Pełen profesjonalizm (1) Na wizytę trafiłam z bólem, z ulicy, nie miałam umówionej wizyty i na... Amelia Rewelacyjny stomatolog, wyśmienite wyposażenie techniczne (1) Dr Anita to niezwykly stomatolog, jakich jest juz niewielu.Ogromne... Ronny
Tak!!!Zawsze bałem się wizyty u stomatologa...już się nie boję:)!!! (1) Mam ponad 30 lat i zawsze panicznie bałem się przysłowiowego dentysty...Scena... Paweł Fatalna obsługa. (2) Chciałam usunąć kamień na NFZ Pani stomatolog usunęła tylko trochę twierdząc... J Polecam (1) Serdecznie polecam gabinet Simclinic:-)Profesjonalna obsługa .Wizyta... Wiola Polecam (1) Witam, Leczymy się tam cała rodziną, mam dzieci w wieku 4 i 6 lat - super... Joanna Polecam! (1) Bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem gabinetu dr Schreiber! Nowoczesny... Filip Dagmara - opinia (1) Na wizycie z dzieckiem byłam już trzeci raz. Bardzo miła obsługa w recepcji,... Dagmara Pełen profesjonalizm (1) Szczere polecam gabinet. Pan Artur jest bardzo uprzejmym człowiekiem i... Kamil Wspaniały zespół (1) Bardzo polecam dla osób bojących się, ja dzięki temu miejscu przestałam bać... Klient Prawdziwy magik (1) Nie wiem jak to działa, podejście do pacjenta i poczucie humoru są bardzo... zu Dentus, Monika Kuczowolska - polecam ! (2) Pierwszy raz byłem odwiedziłem Dentus przy ulicy Startowej i mogę wypowiadać... Andrzej Dr. Krupski - najlepszy chirurg (1) Miałam do usunięcia prawie niewidoczną ósemkę (zalecenie ortodonty). Z racji... Aleksandra Gdzie jest dr Pietrzyca? Czy ktoś wie gdzie się przeniosła? (3) Może ktoś wie gdzie przeniosła się dr Pietrzyca ? Bardzo sobie chwaliłam jej... Beata Godna polecenia (1) Polecam Dzisiaj miałam przyjemność odwiedzić Neodental Zabieg usunięcia... MAŁGORZATA POLECAM (1) U Pana Doktora leczę zęby od mniej więcej 8 lat i polecam Pana Doktora. Z... ANIA Pełen profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w gabinecie stomatologicznym! Przemiła... Katarzyna Najlepiej (1) Zdecydowanie najlepsza klinika. Moje dzieciaki, które miały paniczny lęk... Bynio POLECAM> Adrian Rybiński (1) Atmosfera w gabinecie rewelacyjna, słoneczna, bardzo pozytywna co udziela się... Monika