N. - opinia (1) Korzystam z usług Emfil-med już ładnych parę lat. Każdy ząb naprawiony był... N. ocena celuąca (1) Zgadzam się w pełni z przeczytanymi tu opiniami nt. pani Anety Wasiłek. Jest... Janusz Najlepszy gabinet w 3 mieście (1) Polecam ! Najlepszy dentysta 3miescie po wizytach u dr Pameli Dudek... Krzysiek
Bardzo profesjonalna Pani Ortodontka! (1) Przemiła, bardzo profesjonalna obsługa! Nasłuchaliśmy się o przygodach z... Dorota Opinia (1) Gabinet na miarę czasu; bardzo miła i profesjonalna opieka stomatologiczna w... Dana Polecam! (1) Byłem dzisiaj na zabiegu refundowanym z NFZ polegającym na nałożeniu nowej... Michał POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!! (1) Klinika Godna Polecenia Wspaniała obsługa mili Lekarz . Wyposażenie kliniki... Jarosław Specjalisci (1) Trafiłem do gabinetu przypadkiem,z bolącym zębem. Zostałem przyjęty... Ad Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam. Odkąd trafiłem do Pani Ani do dentysty chodzę już bez... Łukasz Bardzo profesjonalnie (1) Dowiedziłem się o tym gabinecie od znajomego. Przemiła Pani Doktor, bardzo... Radio Rewelacja (1) Pani Małgorzata ma wspaniale podejście do pacjenta. Jest po prostu... Natalia Szczerze polecam (1) Bardzo mile i profesjonalne podejscie do pacjenta, zero niepotrzebnego bolu,... Mateusz Polecam (1) Skorzystalam z uslug chirurga stomatologa pełna obaw po ostatniej próbie... Patrycja Ars Dentana- wspaniali stomatolodzy (1) Gdy cię boli ząb od rana, zapamiętaj- Ars Dentana! Kiedy kogoś boli ząb- Ars... gosia Obsługa rozczarowuje (1) Jakość raczej niska, cena nieco za wysoka, Pani dentystka nieuprzejma. Agata Premiere Dent (1) Najważniejsze, czyli jakość usług - na bardzo wysokim poziomie. Oprócz tego... wrzos opinia (1) Doktor A. Kozlinka i doktor B.Bachar to bardzo dobrzy stomatolodzy .Posiadają... Agnieszka D Dr Anna Barbara Kowalczyk (1) Wspaniała pani stomatolog :). Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tej... Sylwia Miliszewska Najlepsza klinika w Trójmiescie ! (1) Nowoczesne wnętrze, przemiły i pomocny personel, profesjonalizm wyczuwalny na... Aneta Super! (1) Polecam NEODENTAL a w szczególności dr Pamelę Dudek. Jest profesjonalna, ma... mka