Niby fajny gabinet stomatologiczny, ale jest ALE... (1) Jestem dość zadowolona z jakości usług, ale po ostatnich wizytach pozostał... zażenowana Bardzo polecam (1) Leczyłem się w gabinecie wielokrotnie. Przesympatyczna atmosfera, leczenie... Darek Fachowość i dokładność to ich drugie imię. (1) Fantastyczni ludzie, profesjonalne i ciepłe podejście do pacjenta. Precyzja,... Przemek
Polecam, profesjonalny i przyjazny gabinet. (1) Jestem zadowolony z leczenia w tym gabinecie. Leczę zęby od lat na NFZ oraz... Artur Polecam implany (1) Polecam implanty wykonywane przez stomatologów w centrum Cadent. Jestem... Antoni Polecam (1) Polecam wizyte w tej przychodni stomatologicznej w szczególności polecam dr.... Patryk Super klinika, super lekarze. Profesjonalizm! (1) Polecam leczenie w klinice Grand Dental! Super klinika, super lekarze.... Natalia Bardzo miło (1) i prawie przyjemnie- bo niestety, nie które rzeczy po prostu bolą. :) Panie... Katarzyna fachowo i sprawnie (1) Przyszłam z polecenia i rekomendacja się potwierdziła!;) Będziemy wracać. marta Stomatolog godny polecenia (1) Dr. Wierzbicki jest moim lekarzem od kilku lat. Mam do niego pełne zaufanie,... Aleksandra Pełen Profesjonalizm. (1) Goraco polecam klinike Grand Dental i pana Michala Wierzbickiego.... Marcin. Super! (1) Jestem stałą klientka od początku istnienia gabinetu . Pani M. Rozenka jest... Ania Świetna klinika, polecam z czystym sumieniem (2) Witam, korzystam z tej kliniki od kilku miesięcy i powiem szczerze jestem... Grzegorz polecam wszystkim (1) polecam każdemu, wspaniała obsluga, genialny moj imiennik Pan Michal,... Michal Le Polecam kazdemu! (1) Jestem bardzo zsdowolona, zostalam przyjeta "na zaraz" co bylo niemozliwe u... Ania Gorąco polecam! (1) Obsługa pomocna, miła a przede wszystkim profesjonalna. Wybrałam dr... Ania Polecam każdemu! (1) Nie warto się stresować, obsługa oraz Pani Stomatolog bardzo miła. Za każdym... MartaR NFZ na sztukę (1) Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego... Wojt Leczenie na NFZ - sztuka dla sztuki (1) Postanowiłem udać się do gabinetu aby skorzystać z usług na NFZ. Od samego... Wojt Odradzam (1) Umawiając sie na konkretna godzine jeszcze nigdy nie zdarzyło sie nie czekać.... Kobieta