Fajny gabinet (2) Miła spokojna atmosfera,widać,że dobry sprzęt.W miarę dogodne terminy.Pani... Agata Najlepszy gabinet dla dzieci!!! (2) Byłam w Peardent z 7lenim synkiem, co prawda mleczaki już mu powoli wypadają,... Aga Najlepszy gabinet w trójmieście! (2) Od kilku lat wraz z całą rodziną leczę zęby w tym gabinecie i jestem... Joanna
Pierwsza wizyta (1) Bardzo dobre wrażenie po pierwszej wizycie. Miła, kompetentna Pani Doktor,... Andrzej Nie polecam! (1) Nie polecam! Doktor Marzanna dolicza sobie co rusz koszta, z kwoty... Racjaa Serdecznie polecam (1) Polecam wszystkim wizytę w gabinecie Nowe Orłowo Dental Clinic. Pani Agata ma... Krzysztof Polecam (1) Pani Doktor dokładna, delikatna. Wygodny system rezerwacji terminu. Troszkę... niron Zdecydowanie polecam dr Pilipiec! (1) Miałam przyjemność być leczona w Nowe Orłowo Dental Clinic przez Doktor... Ania K. Bez stresu, bez bólu, profesjonalnie, z poczuciem humoru! (1) Gorąco polecam. Miałem wcześniej podejście do usunięcia szóstki w innym... strach Super ! (1) Mialam wykonywany zabieg wszczepiania implantu . Wszystko przebieglo bardzo... ewelina polecam (1) Pełen profesjonalizm !! Gabinet na najwyższym poziomie , świetnie wyposażony... Kasia Leczenie w Nowe Orłowo Dental Clinic (1) Zdecydowanie polecam ! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wizyt było... Michał (...)za wszystko liczy jak za zboże. (8) Nie polecam tej dentystki , gdyz dla niej liczy sie tylo pieniadz. Miala byc... Karolina polecam (1) spora elastyczność w umawianiu wizyt, profesjonalizm, RTG na miejscu Katarzyna Profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, usługi na bardzo wysokim poziomie oraz życzliwe... Pacjentka Dental Spa Zdecydowanie polecam! (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Super bezbolesnie i bezstresowo, świetna... Janina Marek - opinia (1) Podpisuje się pod wcześniejsza opinia w 100%prawda jak na piersza przygodę u... Marek Koszmar. (1) Trafiłam do Pani Joanny z bólem zęba. Po zrobieniu przeglądu zakwalifikowała... N. Polecam w 100% - najlepsza klinika stomatologiczna w Trójmieście (1) Pełen profesjonalizm, najwyższa jakość usług, świetna obsługa. Dzięki Dr.... Gosia NajlepszA Pani stomatolog w Trójmieście (1) Indywidualne podejście do pacjenta, wszystkie zabiegi bezbolesne, super... Daria