Profesjonalna opieka! (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Bardzo nowoczesne i estetyczne miejsce,... Martyna Dr Pietrzyca stomatolog (1) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr weronika Pietrzyca?? Sjjajja Simply the best (1) Właśnie wróciłam od doktora Leszka bez ósemki, jej usunięcie trwało może 2... Agata
Nie polecam (1) Nie polecam dr Zacharskiej. Rok zabawy z jednym zębem, co chwilę wkładane... Nie polecam klinika stomatologiczna na piątkę! (1) Na pewno nie zmienię kliniki na żadną inną. Pełen profesjonalizm, który idzie... Ada Polecam! (1) Od dłuższego czasu przymierzałam się do wizyty u stomatologa, ciągle... Magda Polecam :) (1) Od wielu lat jestem pacjentką kliniki Dentico, prowadzi mnie p. dr Jowita.... Hanna Najlepszy gabinet w Trójmieście (1) Warto przyjechać do tego gabinetu nawet z końca Trójmiasta. Pan Paweł to... Justyna Nie polecam (1) Z przykrością muszę napisać, że wszystkie negatywne komentarze są... Oka Najcudowniejsza pani stomatolog (1) Serdecznie polecam dr Martę Sielska .Cudowna ,życzliwa kobieta co jest bardzo... Aga jak Max Kolonko (1) Polecam dr Michała za profesjonalizm. Podoba mi się, że nie owija w bawełne... Paweł bardzo zadowolona (1) ceny przystepne, znieczulenie dostaje sie tyle , ze naprawde nic nie czuc a... s. Gabinet na medal (1) Profesjonalizm miła obsługa przystępnej ceny Paweł Izabela (1) Zmieniłam swojego stomatologa na dr Leszka i to była najlepsza decyzja jaką... Izabela Super Stomatologia! (1) Czy wizyta u stomatologa może być przyjemna? bezbolesna? pozbawiona stresu?... Barbara Jasińska Zdecydowanie polecam! (1) Pełen profesjonalizm. 2 zęby leczone kanałowe + usunięta 8. Jeszcze nigdy w... Olap Profesjonalnie, bezboleśnie,skrupulatnie! (1) Od kilku lat jestem Pacjentką dr Sielskiej. Stomatolog zaangażowany,... Asia Profesjonalna obsługa i przyjazny personel (1) Leczę się w Klinice Prodent ponad rok. Zawsze byłąm przyjęta na czas.... Kasia Rewelacyjnie, polecam! (1) Dr. Anna Żak - stomatolog, do którego aż chce się wracać. Uśmiechnięta,... Arkadiusz Najlepszy stomatolog w trójmieście - Sielska klinika (3) Pełen profesjonalizm, miła obsługa i wysoka jakość usług cechuje Sielska... Rafał