Super stomatolog (1) Zgadzam się z opiniami. Najlepszy gabinet stomatologiczny. Profesjonalizm,... Alicja Polecam (1) Chciałabym serdecznie polecić gabinet dr Ani Zinczenko. Przede wszystkim... Justyna Ósemka (1) Niedawno wyrywałam ósemkę u Dr Nałecza i byłam bardzo zadowolona,... Pola
W 100% polecam (1) Zdecydowanie polecam, pelny profesjonalizm, bardzo dobre podejscie do... Pacjent CS Estetica Polecam (1) Byłem u doktora Stablewskiego z leczeniem kanałowym zęba trzonowego.... Dawid Estetyka dr Marty (1) Chciałbym podzielić się opinią na temat dr Marty do której trafiłem z... Jakub świetne podejście! (1) Przesympatyczna Pani doktor Dominika ! Rewelacyjne podejście do dziecka,... Marta Polecam!!! (1) Wybrałam tą przychodnie Miladent na Matembewskiej praktycznie z opinii z... Magdalena Pełen profesjonalizm (1) Polecam w 100 %. Pełen profesjonalizm i wysoka jakość usług. Pozdrawiam Panią... Magda Super dentysta (1) Wyrywanie ósemek to poezja. Doktor empatyczny, dowcipny i świetny fachowiec.... Beata Wyjątkowy gabinet! (1) Byłam w wielu gabinetach stomatologicznych, ale Jazzdent jest wyjątkowy. I... Małgorzata Dentysta stwierdzil 3 ubytki do pilnego naprawienia, ktorych nie bylo!!!! (1) Pan stomatolog stwierdzil 3 ubytki do pilnego naprawienia. Podobno stan byl... Ewa Polecam z czystym sumieniem! (1) Niezmiennie, od 2014 roku z zębowymi problemami chodzę do doktor... Ola Polecam w 100.% (1) Skorzystalam z zabiegu wstawienia implantu w gabinecie CS Estetica. Od pana... Barbara DRAMAT!!!! (3) Nie polecam stomatologa Dariusza Nałęcza, Implant zrobiony tragicznie, nikt... Marta Polecam usługi w tym gabinecie (1) Zarówno ja, jak i moja rodzina od wielu lat korzystamy z usług tego gabinetu... Wanda Polecam (1) Trafiłem przypadkiem jakiś czas temu z tzw.chomikiem,byłem już kolejny raz i... Sławek Wszystko ok (1) W porownaniu do mojego poprzedniego dentysty Dentinn jest super. Pelen... Jarek Warto tu leczyć zęby (1) Bez bólu i w przyjemnej atmosferze. Jestem stałą pacjentką i jeszcze nigdy... Karolina Wszystkim Cieplutko Polecam !!!!!!!!! (3) Wybieram na wizytę zawszą tą klinikę i nigdy się nie zawodzę. Obsługa... Antoni