Nieprzyjemna obsługa (1) U P. stomatolog zakładałem aparat ortodontyczny z grupona, aparat wyszedł... pacjent Świetny nowoczesny gabinet! (2) Nowe miejsce z doświadczoną obsługą, dr. Zinczenko jest doświadczonym... Maciej Świetny ortodonta, uśmiech od ucha do ucha (1) Przesympatyczna osoba, dobry ortodonta i dentysta. Nie zmienię już na żadnego... Autorka
Jestem pod wrażenien (1) Profesjonalizm, wspaniałe podejście do pacjenta. Byłam przerażona idąc na... Marzena Polecam (1) Najlepszy stomatolog jakiego znam. Profesjonalizm, serce, pasja Krystyna Polecam! (1) Do Pani Katarzyny trafiłem z polecenia. Wizyta w gabinecie jest komfortowa i... Igor Zdecydowanie polecam! (1) Korzystamy z usług dr. Balli całą rodziną już od wielu lat. Pełen... Pomorzanka Moja pierwsza wizyta w Dentus (1) To była moja pierwsza wizyta w tym gabinecie , obsługa bardzo zyczliwa i... Justyna Gwoździk Wizyta u dr Jowity (1) Profesjonalna, miła i kompleksowa obsługa. Nowoczesne wyposażenie, fachowość... Andrzej Żukowski Sławek (1) Pani doktor jest po prostu najlepszą kocha to co robi Wizyta jest bardzo... Sławomir Kamowski Opinia (1) Polecam Gabinet DentiCo wszystkim, którzy chcą zadbać o swoje zęby w... Angelika Świetne miejsce! (1) Śmiało polecam ta poradnię stomatologiczną. Lekarze kompetentni, nie... K.C.K. :) (1) Doktor bardzo miła i kompetentna, poświęca tyle czasu ile potzreba na... miła Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Dzisiaj byłam pajetką tej kliniki i muszę przyznać, że zrobiła na mnie... Malgorzata Polecam tam Projektować Uśmiech :) (1) Z usług korzystałam już wielokrotnie i nie ma się do czego "przyczepić".... Dorota Najwyższy poziom usług (1) Polecam wizytę u p. doktor Sielskiej. Gabinet bardzo nowoczesny, miła... Sylwia dłutowanie (1) Świetny lekarz, nie myslałem że tak skomplikowany zabieg może przebiegać... Jarosław Przedwojski Stomatolog dla ludzi, nie dla pieniędzy (1) Byłem pozytywnie zaskoczony. Dr Furyk jest osobą niezwykle profesjonalną,... Kamil Polecam (2) Leczymy zęby całą rodziną u pana Bartosza od 2 lat i mogę szczerze polecić.... On Jestem zadowolona (1) Bardzo miła Pani doktor, do tego dostępna czasowo, miałam problem z zębem i... Agnieszka