Profesjonalizm usług (1) Godne polecenia dla wszystkich. Zabieg przebiegł idealnie. Bardzo dobra... Marcin Super (1) Swietna profesjonalna pani doktor dla ludzi.Sympatyczna i bardzo życzliwa Viola Mój lekarz stomatolog (1) U pana doktora Nowaka leczę się już od wielu lat. Zawsze mogę liczyć na jego... Jędrzej
DentiCo - polecam wszystkim (1) Profesjonalne i szerokie podejście do tematu. Jestem stałym bywalecem już od... Ania rewelka (1) super obsługa i ekstra specjaliści jacek super specjaliści (1) dobry specjalista mi się trafił, mogę polecić dentyste maria doktor Agnieszka Kożlinka (1) Jestem świeżo po wizycie,uczęszczam do tego lekarza od kilkunastu... Mariusz Polecam (1) 100% satysfakcja - jakość leczenia idzie w parze z cena i najwyższymi... Marta Bardzo ważna wizyta ! (1) Pani dr.Kryspin wykonała u mnie bardzo ważne badanie ,przeprowadziła... Steeff Profesjonalnie! (1) Do Titanium Dental trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Skomplikowane... Madzia Dental medics przy ul .Cechowej 8 (1) Szczerze polecam dr Annę Reutt , która jest osobą ciepłą , serdeczną i... Violetta Polecam (1) Polecam rewelacyjnego stomatologa jakim jest doktor Tomasz Nowak.... Ken Polecam (1) Współpracę z dr Miłosława oceniam wysoko.Jest doświadczonym i rzetelnym... Dominika Super lekarz (1) Kilka dni temu podczas weekendu zrobiła mi się zgorzel pod zębem. Myślałem że... Andrzej To była moja pierwsza wizyta w gabinecie DentalSand (3) Zgłosiłem się ponieważ część wypełnienia w zębie uległa skruszeniu, zabieg... Klient Super stomatolog (1) Trafiłem do Pana doktora Tomasza Nowaka kilka miesięcy temu. Nikt ze... Jędrulewicz B. Dr Bedra (1) Dr Bedra jest najlepsza.Bardzo starannie leczy zęby.Takich lekarzy już nie... Ania szczęsliwa (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej u mnie pracy ( zakładanie koronek i... Mirosława Nie polecam oddziału w Gdyni!!!! (1) Pani stomatolog bez wyczucia. Po dwóch miesiącach od zakończenia leczenia... Była pacjentka 100% polecam (1) Polecam z czystym sumieniem! Korzystałam kompleksowo z usług (higienizacja,... Lucyna