Polecam Dr Anię (1) Dzieki niej mam piękny uśmiech dziekuje Magdalena POLECAM (1) Bardzo polecam. Pomimo swojego strachu i traumy która przeżyłam w... Anonim Super Obsłoga (1) Kilka dni temu korzystałem z usług tego gabinetu. U konkurencji miałem czekać... Eduardo
Doktor Rudziski. (1) Polecam to lekarz na 6, pod kazdym wzgledem. Klaudia Dr Bedra suuper (1) Najlepszy stomatolog dr bedra. Chodzę do niej już 4lata. Dokładnie leczy... anna Profesjonalnie i niedrogo! Polecam (1) Kilka dni temu w gabinecie HDent miałem robione kanałowe leczenie zęba.... Adam Malicki jest dobrze (0) dobrzy stomatolodzy i szeroka oferta usług michał konsultacja (1) Byłam na konsultacji z zębem u pani doktor. Wizyta odbyła się o czasie.... pacjentka z pazdziernika GORĄCO POLECAM! (1) Skorzystałam z usług tej kliniki i żałuję, że chodziłam do innego dentysty.... Marta Gorąco polecam! (1) Świetne miejsce! Korzystam z usług od wielu lat i nie zamieniłabym tego... Anna bardzo dobra opieka (1) Jestem stałą pacjentką, miejsce cenię przede wszystkim za bardzo miłą obsługę... pacjentka profesjonaliści (0) polecam, gabinet jest bardzo profesjonalny adrainna Robert Jaromowski - bardzo polecam :) (3) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu uswania 'osemki'. Pan Robert Jaromowski... Nat super (0) dobra opieka stomatologiczna , bardzo miła obsługa, polecam :-) daria Najlepsza placówka stomatologiczna (1) Najlepsze miejsce w którym byłam. Bardzo miła obsługa, czysto, rzetelnie.... marta Tak trzymać (1) Korzystam z usług Eurodentu już kilkanaście lat. W ciągu tego czasu... Andrzej wrócę tu nie raz (0) super miła obsługa, będe tu wracać z przyjemnością ada53 super (1) jestem zadwolona, polecam szybko i bezboleśnie maja587 Wszystko idealnie (1) Długo szukałam odpowiedniego dla siebie dentysty i udało mi się znaleźć... Natalia Super Gabinet i lekarze (1) Rewelacyjna Pani Doktor Michałek.Ci .którzy sie boją dentystycznej wizyty bez... Renata