Zdecydowanie POLECAM !!! (1) Do Dentico trafiłam po przeczytaniu opinii na trojmiasto.pl Celem było... Beata dr Jowita Żebrowska-Zakrzewska -profesjonalista z powołania - gorąco polecam :-) (1) Do kliniki DentiCo w Gdańsku trafiłam z polecenia mojej córki ze szczególną... Krystyna POLECAM (1) Atmosfera w gabinecie fantastyczna, pozytywnie udziela się pacjentowi.... Alicja
wspaniały gabinet (1) Jestem osobą która nie przepada za stomatologiem. Dr Wierzbicki zajął się mną... Aniciorek Profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, usługi na bardzo wysokim poziomie oraz życzliwe... Karol Super stomatolog (1) Polecam wszystkim! Jeżeli szukacie profesjonalnego, sympatycznego oraz... Veronica Stolz Kompleksowe usługi stomatologiczne (1) Znalazłem w Gdańsku dentystę z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Długo... Michał. Anglia Polecam !!! (1) Całkowicie szczerze polecam DentiCo dla każdego, kto chce zadbać o swój... Marlena Oby tak dalej ! (1) Do Pani Marzeny chodzę od lat. Jak i cała moja rodzina. Dokładna, sumienna,... A. Usługa z wyższej półki. (1) Pod każdym względem super, warto przekonać się . M.F. zadowolona (1) U Pani dr Guenifi wykonuję 3 implanty i nadbudowę kości. Panią dr oceniam... aniela NAJLEPSZY CHIRURG STOMATOLOG W POLSCE!!!!!!!! (5) Dr Adam Ziemlewski to najlepszy chirurg stomatolog w Polsce. Zrobił mi... Magda Rwanie 8mki (1) Rewelacja, zabieg trwał może 20 min, bezboleśnie i konkretnie. Prawdziwy... Piotr leczenie kanałowe (1) leczenie kanałowe przebiegło w miarę bezboleśnie :) polecma marian1425 Dziękuję! (1) Doktor Tomasz Nowak to doskonały lekarz, fachowiec niezwykły znający swą... Małgorzata M-K super specjaliści (1) bardzo dobrzy specjaliści, nowoczesny sprzęt i wystrój też bardzo przytulny mag545 Najlebsza klinika stomatolobiczna w Trójmieście (1) Wspaniali lekarze, przemiła obsługa Pań Asystentek. Polecam wszystkim którzy... Krzysztof Guz Obsługa fatalna na recepcji (3) Chodzilam do Dr.Wąsewicz bardzo dobra lekarz lecz od kiedy gabinet został... Były pacjent naprawili mi plombę (1) naprawili mi plombę która mi wypadła i znaleźli jeszcze coś do naprawy, muszę... mazurek584 aparat (1) świetnie dobrali mi aparat, posiadają ogromną wiedzę w tym co robią jacek87