Ból zęba (2) Polecam !!! Po mimo że ceny są spore ale nie dziwi mnie to bo kto by chciał... Kamil Zdecydowanie odradzam! (1) Po dwóch nieprzespanych nocach byłem zmuszony wybrać się do stomatologa w... Rafał Dr Jasiński jest najlepszy (1) Dr Jasiński wyjaśnił mi wszystko, wstawił mi dwa implanty siódemek w... Ola
Najlepsza klinika (1) Nie mam pojęcia jak nazywa się lekarz,który przyjmował dzisiaj o godzinie... Agnieszka Super klinika (1) Dobra klinika wspniali lekarze Piotr polecam! (1) Byłam u dr Michała na wypełnieniu i czyszczeniu. wspaniały, profesjonalny i... magda wp Polecam !!! (1) Do euro dent trafilam z polecenia koleżanki. Trafilam najlepiej jak... Aga Gorąco polecam. (1) Rewelacja !!! Gorąco polecam wszystkim którzy muszą leczyć ząb metodą... Marcin POLECAM!!! (1) Szczerze polecam dr Hanię Sobczak-Zagalska. Trafiliśmy do niej z naszymi... rodzice Jestem bardzo zadowolony. (1) Wspaniały gabinet ,nigdy tak się ze mną u lekarza nie obchodzono ,pełen... Paweł Zadowolona pacjentka. (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez Perfect Smile usług, byłam... Margoll1785 Polecam gabinet DentiCo (1) Profesjonalizm oraz życzliwość, polecam! pacjentka Pacjent (1) Polecam w 100%.Moje leczenie ortodontyczne zakończyło się spektakularnym... Pacjent Polecam (1) Wszystko ok. Szczerze polecam Magda Polecam (1) Uprzejme Panie w rejestracji, lekarze i asystentki z profesjonalnym... Beata Leczenie Ortodontyczne (1) Będąc kilkuletnią pacjentką firmy Miladent, zdecydowałam się na aparat stały,... pacjentka Leczenie stomatologiczne (2) Polecam ten gabinet, posiada wszystko co potrzeba, siadając na fotelu czuje... zdzislaw Czyszczenie u Pani Moniki (1) Polecam Gabinet Dentus na Startowej 1 a szczególnie czyszczenie u Pani Moniki... zadowolona pacjentka Polecam (1) Po wcześniejszych raczej nie przyjemnych wizytach u dentysty wybrałam się do... Ada Serdecznie polecam Panią Doktor Annę Kijowską (1) Pani doktor Anna Kijowska-Drewla jest świetnym lekarzem stomatologiem i... Halina Strożek