świetnie (0) polecam gabinet, panie mają świetne podejście do dzieci , na pewno wrócimy :) lila574 Najlepsze Centrum Stomatologiczne (2) Jestem bardzo mile zaskoczony jakością jak i obsługo personelu . Gabinet na... Mieszkaniec Ostoi Myśłiwskiej polecam (0) polecam, bardzo dobrzy specjaliści, nic nie bolało wszystko było ok :) maciek44
Wyśmienity Stomatolog (1) Zdecydowanie polecam ten gabinet! Zabiegi całkowicie bezbolesne, wykonywane... Marek Bardzo polecam (1) W tym roku miałem wstawiany implant, z którego jestem bardzo zadowolony. Był... boski Zadowolona pacjentka (1) Już od kilku lat jestem Państwa pacjentką i należy dodać że jestem bardzo... Zadowolona pacjentka:):):) Dentico (1) Miła i fachowa obsługa klienta. Wyczerpujące informacje na temat leczenia.... Jarek Super gabinet na Cechowej (1) Korzystałem z gabinetu na ul.Cechowej szybko, miło i sprawnie bez czekania w... janusz dr Nowak Tomasz THE BEST (1) Najlepszy z najlepszych!Moja rodzina z mazowieckiego specjalnie przyjeżdża do... SO Zadowolona klientka (1) Po raz pierwszy odwiedziłam to miejsce i napewno nie ostatni ! Oferta oraz... Maria bardzo dobrze (1) Skorzystałam z oferty na grouponie - scaling i piaskowanie. Całość trwała ok.... Agnieszka Polecam (1) Ostatnio leczono mi zęba kanałowo, bez bólu, bez stresu! Profesjonalna... Klaudia godne polecenia (1) Niedawno zakończyłam dosyć duże leczenie u dr Joanny. Bardzo miła Pani, która... Natka zdecydowanie polecam!!!! (1) Fantastyczni lekarze, mila obsługa i atmosfera. Czuje się profesjonalizm na... Adam polecam szczerze (1) Mój pięciolatek jest zachwycony za każdym razem i nie może się doczekać... mama Fantastyczna klinika (1) Mam bardzo słabe zęby, mimo dbania o nie - wymagają ciągłego leczenia. To... Ewelina Uwaga!!! (2) Chodziłam do ortodonty do tego miejsca i uważam że wyciąganie pieniędzy na... Nigdywiecej przyjazny dla dzieci (0) gabinet przyjazny dla dzieci, panie mają super podejscie, będziemy tu wracać wika487 DentalSand gorąco polecam!!! (1) Gabinet DentalSand oferuje fachowość pod każdym względem!!! Pani Monika do... Tomasz Hubert Ładnie i drogo (1) i nic poza tym, wszystkie zęby robione przez panią Klaudię Górkę były do... Jan