REWELACA (1) Zespół mega profesjonalny, uśmiechnięty :) i pełen optymizmu. Nawet... karo_gd Polecam! (1) Polecam w szczególności najcudowniejszą dr Gehrmann!;)) Sylwia Polecam! (1) Dr Nowak to najlepszy ortodonta do jakiego kiedykolwiek trafiłam!:) polecam! Sylwia
Aparat ortodontyczny NIE POLECAM! (1) Nie polecam robić u pani aparatu ortodontycznego! Nie chcę negować, ale pani... Sylwia Super podejście do dzieci (1) Przychodzę tutaj z moją prawie trzylatką, na pierwszą wizytę poszliśmy tylko... Monia Wizyta u dr Barbary (1) Z wizyta w klinice byłam w wakacje, kilka razy. Obsługa na jak najwyższym... Iza Polecam!! (1) Wizyty w Eurodent są profesjonalne ale również bardzo miła, sympatyczna... Asia Wszystko 100% (1) Z cala pewnoscia polecam euro dent na ul. Jabloniowej. Nie mam zadnych... Julita G Polecam. Wspaniały gabinet. (1) Pani Maja to wspaniały specjalista z niespotykanym poczuciem zrozumienia i... Pacjentka Wizyty u dentysty mogą być fajne (1) I przekonałam się o tym niedawno, choć przecież wiadomo, że każda wizyta... Kwiatek Szczerze polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, można odczuć na każdym kroku zrozumienie i dbalaosc o... Julia Piękne zęby (1) Bardzo polecam. Jestem bardzo zadowolona. Mam piękne ząbki. RENATA Polecam (1) Od bardzo dawna korzystam z usług Euro Dent. Jestem bardzo zadowolona i... Sylwia Uśmiech jak z Hollywood (1) Do Euro Dentu trafilam 1.5 roku temu na konsultacje ortodontyczną- miło i... A.W. Polecam (1) Polecam panią doktor Agatę (nazwiska nie zapamiętałam),pełen... Małgorzata Polecam tylko bardzo bogatym (1) Trafiłem przypadkiem, z bólem. Co do samej pracy pani doktor nie mam... Raczej niezadowolony Polecam (1) Polecam! Jeden z lepszych gabinetów stomatologicznych. Bardzo profesjonalne i... Anna profesjonalnie i dokładnie (1) Do gabinetu hdent udałem się około dwóch tygodni temu. Od samego wejścia da... Sebastian Gorąco polecam (1) Profesjonalizm, wysoka jakość usług jak i materiałów oraz sprzętu... Iza Fachowa obsługa (1) Polecam fachowa obsługa, gabinet godny polecenia Karolina