Profesjonalnie (1) Profesjonalistka w każdym calu a przede wszystkim cały niezbędny sprzęt... WR Polecam (1) Miejsce godne polecenia. Bardzo miła obsługa, od samego pana na recepcji po... Ola Leczenie kanałowe (1) Bardzo dziękuje za pomoc w leczeniu kanałowym dwóch moich zębów. pozdrawiam... Nikiel
POLECAM (1) bardzo dobra jakość usług , uprzejma i profesjonalna obsługa ,pni m. rozenka... AGATA Polecam Dr Martę Szczygielska (1) Profesjonalizm! Polecam Dr Martę Szczygielska... Bardzo miłe i profesjonalne... Sara Ortodoncja (1) Bardzo dobra jakość świadczonych usług. Polecam. Weiss Bardzo fachowa obsługa! (1) Przyszedłem na wyrwanie ósemki. Na dodatek, że pani Agata sobie poradziła z... Paweł Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pani Doktor. W nagłym przypadku udzieliła mi... Janusz Światowa technika (1) Jestem prawie 20 lat pacjentką doktor Agnieszki Misiejuk. Największy... Anna Maria Dahlberg Profesjonalizm w każdym calu (1) Wizyty w DentiCo to czysta przyjemność! Zespół lekarzy jest bardzo... Agata Opinia (1) Super dentysta. Jakosc usług na bardzo wysokim poziomie! Przemiła obsluga ! Krzysiek Polecam (1) Korzystam z usług eurodent niezmiennie od 4 lat poczawszy od założenia... Daniel stomatolog (1) Witam, Byłam leczona przez dr Kasię,bardzo profesjonalna,miła i sympatyczna... Gosia Szczerze polecam (1) Wszystko bardzo profesjonalne i najważniejsze korzystne finansowo. Polecam... Paweł K. najlepszy implantolog (1) Serdecznie polecam dr. K. Chmielewskiego! Jestem pod wrażeniem... Pacjentka SUPER KLINIKA (1) PRZEMIŁA ATMOSFERA, SERDECZNOŚĆ, ZROZUMIENIE. PROFESJONALNE WYPOSAŻENIE.... HALINA Polecam (1) Zdecydowanie polecam dr Aleksandre, posiada fantastyczne podejscie do dzieci,... Zadowolona mama Bardzo drogo (2) Leczenie kanałowe zęba od 850zł to mega przegięcie! Całe szczęście siedząc... Pacjent Polecam :D (1) Leczę zęby w eurodencie od '97 roku kiedy mama zabrała mnie jako dziecko do... Ola Podziekowania (1) Chcialbym podziekowac calemu personelowi Dental Medics w Gdyni przy ulicy... Spadochroniarz z Norwegii