Dr.Ina (1) A ja nie spotkalam rownie zdolnej dokladnej i kompetentnej osoby...a... Ania Polecam (1) Leczymy się u pani doktor całą rodziną:-) Mąż gdy chodził do przypadkowych... JD Gorąco polecam (1) Przemiła obsługa, pełen profesjonalizm. Sprzęt dentystyczny najwyższej... Ryszard z Gdańska
Ząb uratowany :-) (1) Dziękuję za uratowanie górnej piątki. Próchnica weszła bardzo głęboko, a mimo... Jakub Tak wyobrażam sobie gabinet doskonały. (1) Jestem pod wrażeniem jakości "obsługi". Zwiedziłam sporo gabinetów w gdańsku... Alina Najlepszy ortodonta (Jasień) (1) Pełen profesjonalizm - do tego bardzo dobry kontakt z lekarzem ortodontą... Patrycja Podejście holistyczne, bardzo wysoka jakość usług! Polecam! (1) Od dziecka miałem problemy z zębami. W związku z tym bywałem w różnych... GL Polecam (1) Można znaleźć tańszych ortodontów w Trójmieście, ale ceny wciąż porównywalne.... Tomasz Magda (1) Fachowa opieka Dr. Sroczyńskiej godna polecenia . Magda Magda (1) Super fachowa opieka , godna polecenia . Magda Polecam jeśli ktoś szuka dobrego ortodonty (1) Polecam jeśli ktoś szuka dobrego ortodonty! Wiadomo, że prostowanie zębów to... Justyna Garniak Najlepsi (1) Od wielu lat jestem stała pacjentką dr Koźlinki. Polecam każdemu. Miło,... Daga Gabinet godny polecenia (1) Do gabinetu Dentico trafiłem po poleceniu przez moich znajomych. Przy... Maciej Polecam doktor (1) Całą rodziną chodzimy od lat, super lekarz, ekstra podejście do pacjenta w... Stały klient Polecam (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Impla Dentu, mój mąż oraz syn również .... Aga Z Polecam (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentem w Impla Dencie; szczerze polecam... AgaZ kontrakt z NFZ?? (2) Witam, byłam dziś z 5-letnim dzieckiem u Pani stomatolog. Oczywiście syn... Marta I. Polecam (1) W gabinecie Dentalbio przyjmuje Dr Krzysztof Wróblewski stomatolog ze... Janusz z Gdyni Dr.Krupski (1) Dziekuje za szybkie i bezbolesne usuniecie zeba.Czuje sie dzis jak nowo... Ewa Tyszkiewicz Gorąco POLECAM (1) Wspaniale, z dużą empatią i spokojem wykonuje wręcz idealnie trudne... Adam Piasecki