poleacam polecam (1) miła obsługa od rejestracji po gabinet, polecam dr Skalskiego, jedyny mały... Zdzisław Implanty (1) Dr Skalski, pełen profesjonalizm ,bardzo dobry specjalista. Polecam.... Róża Super (1) Z dzieckiem ,ból ,bez kolejki ,jak na brak zapisu czas oczekiwania ok. Bardzo... ewatryb@wp.pl
Polecam (1) Bardzo dobra obsługa i cały personel sympatyczny. Czas oczekiwania na wizytę... Tomek Super wizyta (1) Właśnie korzystałam z uprzejmości Pani Doktor Iny bardzo dobry lekarz i... Mariola Dabroska nie polecam (1) Poszłam na bezpłatne badanie kontrolne, żeby dowiedzieć się, co muszę zrobić,... Marta Polecam!!! (1) Miła i przede wszystkim profesjonalna obsługa. Kwalifikacje i umiejętności... Magda Pani Maria zna się na dzieciach (1) Jako matce zależało mi aby zderzenie się ze światem wizyt stomatologicznych... Pacjentka Nie skorzystam ponownie z usług tego gabinetu (1) Umówiłam się na ponowne leczenie kanałowe. W dniu wizyty założono mi jedynie... Sweetkatie Zdecydowanie godny polecenia (1) Musiałem usunąć ósemkę. W moim przypadku zabieg był dość skomplikowany i inny... Maciej B Gorąco polecam. (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miłe i pomocne panie pielegniarki jak i... Izsbels Pozytywnie. (1) Dojeżdżam ponad 100km na wizyty i jestem bardzo zadowolona. Fachowość,... Żaneta S Zdecydowanie polecam (1) Po bardzo niekorzystych doświdczeniach z dentystą na Warszawskiej długo... Marek Dobra klinika. (1) Panie z obsługi są miłe. Dentystki młode, ale bardzo się starają, tłumaczą,... Jarosław Polecam tego dentystę (1) Bardzo miła obsługa. Poziom usług na najwyższym poziomie, wszystko bardzo... Czarek Bardzo dobry lekarz (1) Pani doktor Maria Kamieniak-Cichowska to dobry dentysta i dobry człowiek.... Joanna Rewelacja (1) Super dentystka. Bardzo kompetentna, konkretna i do tego bardzo miła. Zawsze... Bartek Chciałabym takiego dentystę przez całe życie (1) Chodzę do pani doktor od 14 lat, w tej chwili dojeżdżam 40 km, bo nie... Ewa Super, szczerze polecam! (1) Klinika, w której można zadbać nie tylko o zdrowie swoich zębów, ale również... mayczak Szkoda pieniędzy (1) Nie polecam dr.Zacharskiej. Kilka miesięcy temu słysząc dobre opinie udałam... Kasia