Dr Marta szczygielska (1) Cudowna dr ,świetny fachowiec ,wspaniała osoba zawsze o ciepłym podejściu do... Grazyna Serdecznie polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, dbałość o najmniejsze szczegóły.... Arleta dr n.med. Biegańska Rak-leczenie (1) Lekarz z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem. Bardzo sprawnie przeprowadzone... Karo
Higienistka stomstologiczn (1) Czyszczenie zebow Bardzo mila, rzetelna i fachowa Pani. Pelen profesjonalizm.... Gosia polecam! (1) Leczenie zębów nie jest przyjemne – tak przynajmniej sądziłem do niedawna –... Marek Polecam (1) Specjalista godny polecenia . Miła obsługa, profesjonalnie wykonane usługi,... Jarosław Wysiecki hanna (1) serdeczne dzięki za przemiłą i fachową obsługę,skrupulatną ocenę stanu... hanna lewandowska Zdecydowanie nie polecam. (2) Dentysta na Warszawskiej to jeden wielki żart. Na wejściu witała (ponieważ ta... Aleksandra gorąco polecam (1) Stomatolog dr Rudziński -najlepszy z lekarzy u których leczyłam się w ciągu... Alina Szczerze polecam! (1) Z usług Eurodent korzystam około roku i za każdym razem jestem zachwycona!... Joanna stomatolog artysta (1) pani stomatolog kowalewska jest super fachowcem w swoim zawodzie zrobiła mi... zadowolony klient Przede wszystkim pacjent (1) dokładna i skrupulatna. Namiary dostałam z polecenia i teraz sama polecam... Agnieszka Gudowska Najlepszy dentysta (1) Polecam serdecznie! Bardzo profesjonalna obsługa, bezbolesnie, brak... Daria Danilova Wreszcie ufam stomatologowi :) (1) Do Dentico trafiłam z lekką traumą po wcześniejszych doświadczeniach z... Agnieszka Polecam 100% (1) Dobry Stomatolog Polecam 100% Lopi O corona dent (1) Byłem ostatnio w Gdyni przez kilka dni kiedy pojawił się problem z bolącym... Bartosz Zdecydowanie polecam (1) Od zawsze panicznie bałem się dentystów. Tuż po wejściu oraz pierwszych... Krzysiek Nie zawiodłem się (1) Bardzo kompetentna i sympatyczna kadra, profesjonalne podejście do pacjenta. Rafał Wielka pomyłka i rozczarowanie (1) Z powodu złamania zęba umówiłem wizytę w OKCLINIC w Gdańsku z 4 tygodniowym... Bernard D. Polecam (1) Szybko, bezboleśnie i wcale nie duzo drozej niz u innych dentystów Najlepsza... Magda