Zawodowiec (1) Profesjonalista w każdym calu Zdzisław dzię-ku-ję (1) dziękuję za bezbolesna ekstrakcję zęba i pomoc w bólu :) będę do Państwa... monia Świetni specjaliści (1) Najlepsi specjaliści w Trójmieście. Zajęto się mną kompleksowo. Zadbano o... Magda
polecam (1) Miałam nieestetycznie wyglądające zmarszczki... Nie wiedziałam, jak sobie z... Kasia super klinika :) (1) Szczerze polecam, klinika pomogła mi uporać się z problemem niestetycznego... Ewa Super specjaliści! (1) Miałem straszne zmarszczki czołowe, z którymi nie radziły sobie żadne kremy -... Marek Medycyna estetyczna też tutaj jest! (1) Ja w Impledent wypełniałem sobie bruzdę czołową, która znacznie mnie... Tomek Klinika Stomatologiczna ARTDENT Do Zadań Specjalnych (1) Przez wiele lat stroniłem od gabinetów stomatologicznych. Od dziecka miałem... Piotr polecam, polecam (1) Najlepsi specjaliści w Gdyni. Usunięto mi w tymmiejscu ósemkę - inne gabinety... Justynka super sprawa :) (1) Szczerze polecam, super dentyści - w klinice leczę się od lat i nie zamierzam... Justynka profesjonalna klinika w gdyni (1) Jestem od wielu lat stałą pacjentką pani doktor Iwony Basir, jeszcze zanm... Dorota Wiedza i zaangażowanie (1) Jestem bardzo zadowolona.Pani doktor wyjaśniła mi dokładnie szereg... Ewa D. Polecam (1) Odbudowa protetyczna na najwyższym poziomie, polecam innym Pacjentom w moim... Bożena Usuwanie Guzka (1) Guzek mi wyskoczył na błonie śluzowej. Bardzo się wystraszyłam, ale okazało... Dorota Moja opinia (1) Jestem po pierwszym etapie, bardzo dobrze czułam się przy lekarzu świetny... Krystyna Drabczyk Polecam! (2) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Wszyscy mili, uśmiechnięci. Zostałam... Kasia Miejsce idealne dla małych pacjentów! (1) Dzięki Państwu moja Zosia przestała się bać chodzić do dentysty, ślicznie... Marta Super klinika! (1) Świetna klinika - nałożyłam w niej licówki na swoje zeby, dzięki czemu mogę... Marta Dentysta (1) Dentysty masakra na nafz, tylko prywatnie to ci soczek postawią... Nie... Ktoś Gabinet, mega (1) Impladent to gabinet, w którym wreszcie pozbyłem się swojej traumy z... Marek