Nigdzie nie jest tak dobrze jak tu! (1) Przychodnia - pelna elegancja Jakosc uslug - wzorowa Szczegolnie polecam... Leszczynski Najgorsza wizyta stomatologiczna w moim życiu (1) Pani doktor myśli, źe jak poda znieczulenie, to może już robić co chce. Nigdy... Naciągnięta Świetny gabinet (1) Z czystym sumieniem polecam gabinet Eurodentica. Moja córka jest pod opieką... Alicja
Polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa na najwyższy poziomie, bardzo miłe panie na... Ania Polecam ! (1) Mogę spokojnie polecić to miejsce. Korzystam od kilku lat i jestem bardzo... Grzegorz Wizyt na nfz, nie polecam (1) Daje dwie gwiazdki ponieważ wcześniejsza opieka dentystyczna była ok. Jednak... Paulina Rewelacja! (1) Gorąco polecam. Przede wszystkim Dentico to zespół profesjonalistów znających... Dobrusia Stomatologia (2) Bardzo dobrze kompleksowo wyłączone uzębienia począwszy od higenizacji aż po... Sławomira Pod ogromnym wrazeniem (1) Wraz z 8mio letnia corka korzystałysmy z uslug gabinetu. Wspaniala i fachowa... Anna Danilowska Polecam (1) Szczerze polecam.Klinika posiada świetnych lekarzy.Bardzo dobra jakość usług... Katarzyna Polecam (1) Przyjechałem z dzeckiem z bólem zęba i temperaturą (wcześniej czekałem 3... Krzysztof Rytlewski Cała moja rodzina korzysta (1) Do kliniki trafiłam z polecenia mojej mamy i teraz cała moja rodzina korzysta... Pola Ta klinika to jakies nie porozumienie (1) Byłem usunąć zęba nic trudnego zdjęcie i dalej było ok ale jak się rozmawialo... Pacjent notoryczny brak czasu dla klienta (1) Moze i ciekawy jest telewizor na suficie majacy zrelaksowac pacjenta, ale to... Zapolnik NIE!!! nie... (1) 8-10 razy pobierano nieporadnie odcisk na protezę,przy najprostrzym ubytku... Kazimiera Polecam (1) Polecam! W naglym przypadku Doktor przyjal mnie po godzinach pracy. A do... Bob Super! (1) Świetni i przemili lekarze, uśmiechnięte Panie na recepcji i w gabinecie. Dr... Patrycja Profeska! (1) Polecam!!! W niewielu miejscach mozna poczuc sie tak „dopieszczonym” ;)... Iza Eurodent morena (1) Nie lubię chodzić do dentysty, ale było wyjątkowo miło. Uprzejme panie w... Ala Zabieg hifu na twarz. (3) Bardzo profesionalna obsluga .Niezwykle mile doradztwo w zakresie doboru... Dorota