Świetna zmiana ! (1) 1000 razy lepszy gabinet od powszedniego, szybkie terminy, super ludzie i... Artur Pani higienistka - rewelacja! (2) O pani higienistce wykonującej piaskowanie, skaling itp. można mówić w samych... D. Bdb (1) Sympatycznie, miła Pani, polecam Maciek Antończyk
Polecam (1) Znam panią doktór od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z jakości usług i cen Sonia świetni profesjonaliści (1) Ja i moja rodzina korzystamy z usług kliniki Państwa Basir od ponad 10 lat .... Kamila Najlepsza klinika Ever! (1) w końcu trafiłam na porządną Klinikę, w której lekarze są nie tylko... Aneta Super (1) Profesjonalna obsługa i miła atmosfera, szybko i bezboleśnie, na pewno tu wrócę. Marta Polecam!!!! (1) Po 2 godzinach bezskutecznej masakry w jednym z gdańskich gabinetów ,dostałam... Elwira polecam Eurodent Gdańsk -Morena (1) Miły personel, profesjonalizm polecam Bruszewska Polecam (1) Świetni specjaliści! Na pewno nie zmienię kliniki na żadną inną. usunięto mi... Karolina Nie polecam! (3) Poraz pierwszy odwiedziłam to centrum rok temu. Leczyłam się prywatnie,... Ewelina Zdecydowanie polecam (1) Jeśli chcecie przeżyć bezboleśnie wizytę u stomatologa i dobrze wyleczyć... Anna Odbudowa ułamanej jedynki (1) Nie mogłam lepiej trafić! Po wielu nieudanych próbach odbudowania mojej... Zuza To już? Nawet nie poczułam :) (1) Zabiegi wykonywane zawsze profesjonalnie, na najwyższym poziomie i w... Weronika dentus plus zaspa (1) Jak narazie jestem bardzo zadowolony z usługi na NFZ usunięcia chorych zębów... P.L Pełen profesjonalizm (2) Gorąco polecam! Do Pana Wojciecha chodzę już od wielu lat i zawsze wszystko... Kamil Leczenie zębów? Tyko w HC na Miszewskiego! (1) Nikt nie lubi wizyt u dentysty. Ja jestem panikarą a dentysty bałam się jak... Aleksandra B. Nie dla ceniących swój czas (1) Wizytę umówiłem 3 tygodnie wcześniej. W poniedziałek pierwsze przełożenie... Karol NIE POLECAM (1) Nie polecam wyrywać ósemki w tym miejscu, jeśli szanujecie swój czas.... Daria Polecam (1) Polecam klinike K2 dental. MIly personel , profesjonalne uslugi na... Anna Niziol