Świetne podejście (1) Bardzo przyjazny gabinet.W tym gabinecie leczenie zęba odbyło się... Kamila Super polecam wszystkim (1) Dr Zedler, mistrz chirurgii Zosis Podziękowania dla Pana Doktora Piotra i jego asystetki Pani Martyny! (1) Pełen profesjonalizm, szybka obsługa, rozsądne ceny i co najwazniejsze to... Karol M.
profesjonalizm w każdym calu (1) Jestem osobą, która od wczesnych lat ma do czynienia ze stomatologami... Magdalena Pelowska Super miejsce (2) Jestem od niedawna klientką Dentysta na Warszawskiej i całe szczęście, że nie... Daria Bardzo polecam! (2) Profesjonalny i miły personel, świetny lekarz i wspaniały klimat. Tak można... Ania Super dentysta (2) Najlepsza fachowa obsługa na sprzęcie z XXI wieku. 18 lat temu po odwiedzeniu... Tomasz Gross Maksymalne zaufanie i poczucie bezpieczeństwa. (2) Stomatologia na bardzo wysokim poziomie. Nowocześnie wyposażone gabinety,... Katarzyna Gabinet na miarę XXI w. (2) Od ok. pół roku ma przyjemność być pacjentem tutejszego gabinetu. Jestem pod... Witold Serdecznie polecam (1) Miła atmosfera, nowoczesny sprzęt, wysoka jakość usług,profesjonalne... Daria bolącyząb (1) Obsługa na wysokim poziomie. Gabinety na wysokim poziomie, Czyli normalnie. J. Pestka super stomatolog :) (1) Mój Krzyś strasznie bał się wizyty u dentysty. Jak tylko przekroczył próg... milena Profesjonalna i życzliwa obsługa, badanie i leczenie pod mikroskopem ! (1) Wspaniała klinika ! Bardzo sympatyczna i troskliwa Pani Maja wraz z... Łukasz Piłat Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam do Dentico z zamiarem całkowitego "wyremontowania" uzębienia (korony... Elżbieta najlepiej :) (1) Wiedza, profesjonalizm i kompetencja pracujących lekarzy w połączeniu z... AO Nie polecam (2) Jeśli chodzi o jakość wykonania usług i wyposażenie- bez zarzutów. Zgłosiłam... Agnieszka Rewelacja (1) Poszedłem do Pani doktor Ani z polecenia. Bardzo profesjonalne podejście,... Adrian zmiany na gorsze (1) Potwierdzam fachową i przyjazną obsługę, ale 3-krotny wzrost cen w roku 2018... nn polecam:) (2) Jestem stałym pacjentem Neodentis i mówiąc szczerze nigdy się nie zdarzyło,... Wiktor Świetna obsługa i dobra cena (1) Polecam wszystkim Dentyste w Oliwie, Panią dr. Agnieszkę, bardzo dziękuję za... Bożenka