Polecam w 100% (1) Chirurgia, protetyka i leczenie. Po wizytach stres i wszelkie obawy zniknęły... Gosia bardzo dobry stomatolog dziecięcy (2) Chciałabym polecić panią stomatolog Justynę, która ma świetne podejście do... zadowolona mama Mieszane uczucia (2) Zacznę od tego że już na samym początku spotkałam się z nieprofesjonalną... Pacjentka
Wizyta u chirurga (1) Do K2 dental dostałam sie z polecenia koleżanki miałam dlutowana ósemkę byłam... Aleksandra Rewelacja pod każdym względem (1) W końcu trafiłam na profesjonalną Panią stomatolog. Pani Jowita to lekarz z... Inezeste Bardzo profesjonalna obsługa (1) Bardzo profesjonalna obsługa zarówno od administratorów jak i zespołów... Alexandr Stomatologia i protetyka-super, estetyczna-masakra (1) Ja i moja rodzina korzystaliśmy, zresztą korzystamy do dziś z usług... Jollie Klinika na najwyższym poziomie (1) Mam porównanie, bo zanim zaczęłam skomplikowane leczenie konsultowałam sprawę... Aga opinia (1) Do dentico trafiłam dzięki informacji w internecie i był to strzał w... Ewa Stomatolog dla dzieci i dorosłych (1) Korzystam z usług dr Tomasika. Bardzo profesjonalne podejście do pracy,... Dorota Stały klient (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa Leszek Gorąco polecam (1) Ostatnio skorzystałem z usług kliniki (skaling, piaskowanie, polerowanie oraz... Michał Zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług eurodentu od dwóch miesięcy. Miałam już 4 wizyty i z... Monika Bardzo przyjazna klinika (1) Do kliniki MedicoDent trafiłem z bardzo intensywnym bólem zęba. Obawiałem... Seweryn K. Proteza (1) Miałem nagły przypadek, złamaną protezę od mojego dziadka. Nie wiedziałem co... Witek Konsultacja stomatologiczna. (1) Konsultacja stomatologiczna u doktora Tomasza Zarańskiego, przebiegła bardzo... Sara Ola pacjentka od 2 lat (1) Dziękuję pani doktor za piękny uśmiech, który wyczarowała dla mnie swoją... Aleksandra Reszczyńska Dobry dentysta (1) Solidnie wykonana praca i przede wszystkim dobre rozpoznanie sytuacji:) W... Mark Ja polecam (1) Ja jestem zadowolony, usługi ok, ceny przystępne. Polecam Piotr Super (1) Duże kompetencje, dobre rady, życzliwość i poczucie humoru na najwyższym... NiezłyAparat