Słaba jakość obsługi , bardzo wysokie ceny (1) Nie polecam usług w tym gabinecie. Ceny są bardzo wysokie a jakość usług... Adam Zdecydowanie Polecam (1) Trafiałem w życiu na bardzo złych stomatologów, co spowodowało moją bardzo... Sławek leczenie zębów (1) Polecam każdemu, kto poszukuje profesjonalizmu. Korzystam z usług kliniki od... Basia
Uslugi i obsługa na nie. (1) Usługi i obsługa na niskim poziomie. Panie obsługujące, nieuprzejme. Plomby... Smutna dr Tomasz Nowak (1) u dr Nowaka Tomasza leczymy się {ja i córka} już dużo lat. Wcześniej... Marzena dreczka Pierwsze wrażenie super, obsługa bardzo miła, nowy sprzęt, ale.. (2) Poszłam tylko na czyszczenie , a wyszłam trochę zszokowana bo okazało się ,że... A Serdecznie polecam (1) Niezmiernie szczęśliwy jestem iż trafiłem na świetnego Doktora Pana Tomasza... Radosław Polecam z całego serca ! (1) Bardzo fachowa i przyjacielska Pani Doktor ! Aleksander Implanty (1) Zdecydowanie polecam, zabieg wszczepiania implantu całkowicie bezbolesny,... Klaudia Dr Szczygielska (1) Zdecydowanie polecam wizytę u tej właśnie Pani. Ekstrakcja ósemki odbyła się... Ela Fantastyczna klinika stomatologiczna. (1) Do kliniki uczęszczam od ponad roku. Nowoczesne wyposażone gabinety, wzorowa... Miroslawa Brejska Gabinet rodzinny (1) Polecam jako dentystę dla całej rodziny. Jacek Ósemka bez bólu - da się? Da się! (1) W skrócie - ósemka usunięta kompletnie bezboleśnie, szybko i w miłej... Bartosz J. Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalne oraz życzliwe podejście do pacjenta! Dr Ewa na początku... Mayeusz profesjonalizm (1) Wspaniała i profesjonalna dr Agnieszka Misiejuk, radzi sobie z najbardziej... Danusia Implant na cale zycie mam nadzieje :-) (1) Jestem pacjentem Titanium Dental od kilku miesięcy, gdzie miałem wszczepiony... Andrzej J Uwielbiam, ufam, szanuję (1) Czuję się tam, że jestem pod dobrą opieką. Widać, że Pan Sławomir ma ogromne... Paweł G. Najlepiej (1) Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie w bardzo konkurencyjnych... Ad Najlepszy dentysta w Gdansku (1) Pani dentystka nie tylko mila ale jest bardzo ciepłą osobą a pan "pomagający"... Joanna Aparat (1) Dr Honorata założyła mi aparat i prowadziła leczenie, dzięki Pani mogę śmiało... Paweł