Najlepszy gabinet w Gdańsku (1) Polecam wszystkim gabinet Pearldent! Nigdy nie spotkałam się z taką... Magdalena Implanty - polecam (1) Polecam Impladent. Od pierwszych chwil wizyty widać, że są fachowcami w... Justyna Wiśniewska pacjentka od 15 LAT (1) Z usług dr Szymczak korzystam od 15 lat wraz z całą moją rodziną. Z czystym... Celina
polecam znajomym (1) ta Klinika jest mega nowoczesna, super sprzęt, budynek przepiękny i... Natalia nie polecam (1) Byłam umówiona na wizytę na godz. 16.30 . Bardzo elegancko przypomniano mi o... Anna Aparat na zęby (2) Jestem Pacjentem Pani Doktor od 7 miesięcy, przez ostatnie miesiące mój... Piotr Waszkiewicz Zastosowanie "botoksu" w leczeniu bruksizmu (1) Spotkało mnie bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Efekt po... natalia Profesjonalna pomoc i serdecznośc. (1) Przyszlam z ogromnym bólem i załamana, otrzymalam konkretna fachową pomoc ale... Ania Niestety stały bywalec. (1) Kocham słodkie od małego i od małego mam naprawianie zeby. W tej placówce... Józio Mała pacjentka (1) Pani doktor zajęła się moja 3 latka w sposób profesjonalny. Mała nie czuła... MamaDagmary Super stomatolodzy! (2) Świetnie stomatolodzy - dzięki nim mogę cieszyć się zdrowym, śnieżnobiałym... Tomek Wow (1) Bezboleśnie i szybko. naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Mozna śmiało... Dorota Super (1) Polecam z czystym sumieniem dr Annę Mieszkowska :) Całe centrum bardzo... Martyna Stomatolog bez stresu. (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem całego zespołu począwszy... Paweł W końcu profesjonalne leczenie kanałów (1) ufff....udało się...Wszystko dzięki Pani dr. Biegańskiej. Bardzo jej dziękuje... Moni dziękuje (1) dobrze , ale drogo. proszę administratora salonu sprawiedliwe oceniać czas i... Ludmila Polecam! (1) Zarówno przy leczeniu osoby dorosłej jak i dziecka.Osobiście jestem bardzo... JadwigaNowakowska Polecam (1) Wysoka jakość leczenia. Nowoczesny gabinet. Polecam 100% pacjentka Godny polecenia gabinet z obsługą . (1) Trafiłam do dr.Agnieszki Kożlinka ponieważ poleciła mi ją znajoma. Bardzo... Maria Nie polecam (1) Ostatnio byłam z synem u p. Dentystki nie powiem jakiej nie ma cierpliwości o... Niezadowolony