Polecam (1) Czysto, z uśmiechem,bez problemów, super. Polecam "pełną gębą". By nikt nie... Maniek Bardzo dobra klinika usmiechu (1) Bardzo polecam.Profesjonalizm, sprawność, efektywność,uprzejmość.Ponadto-... Tzolkin Polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Miałam możliwość korzystania z Państwa usług.... Monia
Ocena pracy Dr Adriana Przewoskiego (1) Dr Przewoski wykonał u mnie kompleksowe leczenie jamy ustnej.W trakcie... Katarzyna Mielcarska Romana (1) To juz drugie pokolenie ktore dzięki profesjonalnej obsłudze wiedzy i... Romana DSilva Nie ma lepszej (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce w Trójmieście by leczyć ortodontycznie swoje... aaagaaa Polecam (1) Do doktora Igora Foltyna trafiłam na konsultacje jesienią zeszłego roku.... Irena z Nowego Portu moj stomatolog (1) Jestem juz od ponad 10 lat Jego pacjentka.Troche mam lat a wiec i... Irma Nie polecam (1) W gabinecie w Madisonie założono mi licówki porcelanowe na cztery zęby. Po... M Zadowolona stała klientka (1) Profesjonalizm w pełnym znaczeniu. Zadowolona stała klientka Profesjonalizm (1) Profesjonalizm pod każdym względem. Dr Leszek ma ogromną wiedzę i wszystko... Maciek Super klinika dentystyczna (1) Zastrzyki znieczulenia wykonują tak ze nie czuć bólu , polecam każdemu kto... Roman Bondar Więcej tam nie pójdę... (2) Jedyny porządny lekarz który tam pracował odszedł z końcem roku, próbowałem... Zbigniew Delikatność jak u kowala! (2) Z całym szacunkiem dla wieku (i teoretycznie doświadczenia) starszej Pani,... Karol Wszędzie tak powinno być.Krzyś. (1) Bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do pacjenta.Nowoczesny... Krzyś. Pełen profesjonalizm (1) Bardzo nowoczesny gabinet. Sympatyczna i zyczliwa obsluga pacjenta.... Natalia Jankowska Leczenie kanałowe (1) Świetnie wykonane leczenie kanałowe zęba. Także bardzo przyjazna atmosfera... Maciek Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug Centrum Stomatologicznego. Rozpoczynając od... Milena zadowolona wieloletnia pacjentka (2) Korzystam z usług, wcześniej dr Królak a obecnie całego zespołu, od wielu... Monika Polecam, (1) Przemiła obsługa, profesjonalna.. Polecam A.S.