Polecam! (1) Jestem mega zadowolona. Pełen profesjonalizm . Miałam wyjątkowa sytuacje,... Julka Aleksandra - opinia (1) Niestety, ale się zawiodłam, poleciłam bliskiej mi osobie GCS. Nie polecam dr... Aleksandra HIFU -lifting twarzy (4) HIFU faktycznie tak jak podają jest fantastyczny!! jestem niesamowicie... Iwona
Zdecydowanie 6 na 6 ! (1) Potwierdzam opinie na temat jakości usług stomatologicznych. W gdyni już... Jarek Pozytywnie (1) Myślę, że nie trzeba specjalnie tutaj przekonywać nikogo do usług... Jarosław Polecam dr B. Szatan (1) Znalezienie problemu i samo plombowanie bardzo sprawnie i w miarę bezboleśnie... Becia89 Brak profesjonalizmu (1) Zostalam wprowadzona w błąd w kontekście leczenia wady zgryzu - brak... Maria polecam (1) Już od jakiegoś czasu przychodzę tylko tutaj z zębami. Regularnie odwiedzam... Nikita zniszczone zęby a wydana fortuna (1) Niestety nie polecam. Do kliniki chodziłam od lat. Niestety od jakiegoś czasu... cierpiąca Odradzam. Wykonano dziecku dodatkowy zabieg bez konsultacji z rodzicami! (2) Odradzam korzystanie z tego miejsca. Udaliśmy się do niego w celu usunięcia... Rafał Ola (1) Bardzo profesjonalnie, sprawnie i w przystępnych cenach. Polecam Ola Szczerze odradzam. (1) Właśnie wyszedłem z wizyty . Pani doktor powiedziała ze będzie potrzebne... Kamil Miotk Justyna - opinia (2) Polecam. Indywidualne podejście do pacjenta, obsługa super profesjonalna i... Justyna Beata - opinia (1) Szybka, fachowa pomoc, bezbolesna!Od pierwszej chwili czułam się zaopiekowana. Beata Polecam!! (1) Polecam P. Michała Dziunko! Szybka i profesjonalna obsługa. Upora sie z... Polecam (1) Szczerze polecam. Od zawsze bałam się dentysty, więc omijałam gabinety... Maria Fachowość (2) Najwygodniejsza proteza jaką miałem. Nic nie trzeba było poprawiać. Trzyma... Gustaw Iwona (1) Wspaniali lekarze. Profesjonalnie, delikatnie. Polecam Iwona Najlepszy stomatolog (1) Jestem wierna pacjentka . Zadowolona z dokładności wykonywanych zabiegów.... Anna Doktor Mazur (1) Bardzo wspaniały lekarz - młody ale nie zblazowany .Nie powoduje u człowieka... Anna