Bardzo zadowolona (1) Wizyta z bólem zęba mądrości. Usuniętym skutecznie w 10 min. Jedyny... Kasia Miejsce, w którym można się zakochać (1) Długo szukałam kliniki, która będzie spełniała wszystkie moje oczekiwania - w... Zakochana pacjentka Polecam (1) Stomatolog jakiego ze świecą szukać, rzetelna ocena, miłe podejście,... Bartosz Sitkiewicz
Ogromne zaskoczenie ! (1) Byłem u wielu lekarzy i dentystów. W państwówkach jak i najlepszych klinikach... Patryk Bezapelacyjnie najlepsza klinika stomatologiczna (1) Polecam korzystanie z usług DentaClinic. Doskonali specjaliści, a przy tym... Katarzyna Szczerze polecam. (1) Profesjonalne podejście do pacjenta i bardzo skuteczne leczenie. Do tego... KD85 Polecam (1) Polecam Pana Macieja. Zęby profesjonalnie leczone, miła obsługa. Piotr SAW44 - opinia (1) Miła, fachowa i współczująca pacjentowi obsługa. Korzystam z usług Prodentu... SAW44 Stomatolog rodzinny, profesjonalnie i z uważnością (1) Chodzę do Pani Doktor sama oraz z moimi dziećmi na wizyty kontrolne. Pani... Joanna Ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani stomatolog, tanio, szybko , dobrze Beata Mischker Klinika godna polecenia (1) Korzystałam z usług obu gabinetów, najpierw na Chrzanowskiego, teraz po... Kasia Najlepsi (1) Wiele "klinik" stomatologicznych w swoim życiu odwiedziłam, bo zawsze miałam... Daria M. polecam (1) polecam GCS w Baninie, zostałem przyjęty z bólem zęba w ten sam dzień, nowy... zadowolony pacjent Jurek - opinia (1) Cudowna pani doktor. Miła, serdeczna, profesjonalistka Jurek Rewelacja (1) Bardzo polecam, wreszcie czuję że jestem pod dobrą opieką. Luba polecam !!!! (1) Jestem pacjentem Gabinetów Mediss od jakiegoś czasu. Zacznę od tego, że... Krzysztof P. Najlepsza Klinika w Gdańsku! (1) Ogromnie się cieszę, że trafiłam do Pearldent. Najsympatyczniejsza obsługa z... Monika Super dentysta (1) Zdecydowanie polecam, trafilem z polecenia znajomych i sie nie zawiodlem,... Ja Miło i profesjonalnie (1) Doktor Maciej wraz z asystą tworzą przemiłą atmosferę, a jakość leczenia jest... Maciej Profesjonalizm w każdym calu (1) Leczę się w tej klinice od kilku lat... a właściwie teraz to już tylko... Martyna