Chirurgia mistrzostwo świata (1) Z całego serca polecam chirurgie na rajskiej w Gdańsku, miła obsługa jakość... Nata Łukasz - opinia (1) Bardzo profesjonalny gabinet, wszystko na miejscu, implant wszczepiony przez... Łukasz Swietni lekarze! (1) Jestem bardzo zadowolony z leczenia. Super podejscie do pacjenta. Polecam... Jakub
Pelen profesjonalizm! (1) Swietni Specjalisci, gabinet o wysokim standardzie i bardzo przyjazna... Joanna Zadowolony jestem (1) Praca profesjonalistow na najwyzszym poziomie. Dzieki nim nie wstydze sie... Jan Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy dr Marcina. Zdecydowanie polecam Renata Łukasz - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa z wysoką dbałością o komfort pacjenta; gorąco... Łukasz Adam - opinia (1) Mam w końcu swojego dentystę. Jestem bardzo zadowolony z usług! Adam Wiesia - opinia (1) Miałam wszczepiony implant przez dr Leszka. Zabieg bezstresowy, bezbolesny.... Wiesia Anna - opinia (1) Polecam, profesjonalnie i bez stresu Anna Polecam (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Rafał KMAM - opinia (1) Obsługa pacjęta na najwyższym poziomie,polecam wszystkim w 100% KMAM Polecam (1) Bardzo polecam. profesjonalnie i szybko. Na Pana Doktora zawsze można liczyć,... Sebastian Najlepszy dentysta w Trojmiescie (1) Fantastyczna i mila zaloga. Profesjonalne podejscie do klienta. Sabina Ortodoncja (1) Bardzo polecam. Uśmiechnięty i pomocny personel, najnowocześniejszy sprzęt i... Łukasz Polecam (1) Korzystałem już kilka razy i jestem bardzo zadowolony z wizyt u Pana Andrzeja. Patryk Wes - opinia (1) Długo meczylem się z źle zrobionymi zębami. Dzięki dr Leszkowi wszystko teraz... Wes Profesjonalizm (1) Bardzo mile doswiadczenie :) od doradztwa po wykonanie, serdecznie polecam! Magda Natalia - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie! W rękach lekarzy czuje się bezpiecznie!... Natalia Ewelina N. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. polecam Ewelina N.