wybielanie - spoko (2) jestem po wybielaniu zębów i jestem bardo zadowolona z efektów. Na pierwszej... Marta Asia - opinia (1) Bardzo sympatyczna pani dentystka Małgosia, szybka i miła obsługa. Zapomina... Asia polecam-super jakość,dostępność,atmosfera (2) Polecam wszystkim usługi stomatologiczne w Gabinetach Dentus na Startowej.... Ewelina
4UDentalClinic (1) Czysto, widać , że asystentki dbają o czystość. Fajnie, że można zobaczyć co... Pacjent Elegancko i bardzo przyjemnie :) (2) Super miejsce! Elegancko i stylowo, ale przytulnie. Nowoczesny sprzęt (nie... Piotr Polecam (1) Warto było dojechać do placówki na Chwarznie z drugiego końca miasta. Polecam... Magdalena Polecam (1) Panią doktora Gajewską polecam wszystkim mieszkańcom Gdyni. Bez wahania można... Jan Wysoka jakość usług! (1) Dr A. Poleniewicz dokładnie wytłumaczył mi każdy etap leczenia kanałowego,... Mariusz K. Wybielanie - nie polecam (2) Wybielałam u nich zęby, a podczas zabiegu pani wyszła na spotkanie z jakimś... Ada Marcin - opinia (2) Bardzo profesjonalnie przeprowadzona usługa pod każdym względem. Serdecznie... Marcin Polecam Serdecznie (1) najlepsza pani stomatolog Pełen profesjonalizm i duże wyrozumienie że strony... A.w Jabłoniowa (1) Profesjonalna obsługa, sympatyczna atmosfera. Pani dr Magdalena Ostapiuk... Anna Różycka Super! (1) Serdecznie polecam Klinikę! Bardzo długo szukałam odpowiedniego stomatologa,... Kasia Szybko i sprawnie (1) Potrzebowałam szybkiej wizyty ze względu na ostry ból i niedostępność mojego... klientka Polecam (1) Gabinet świetnie wyposażony, nowoczesny sprzęt ,czułam się komfortowo na... Alicja Profesjonalna obsługa w gabinecie (1) Jedyny gabinet w Gdyni, w którym wyrwanie zęba jest rzeczywiście bezbolesne,... Adaś74 Zdecydowanie polecam. (1) Leczę się u pani doktor od lat, jestem bardzo zadowolony, to co poleczone... Ireneusz Brak odpowiedzialności za realizację usług (1) Największym skandalem fakt, iż realizując świadczenie w klinice Miladent i... Grażyna Dariusz Piątkowski - opinia (1) Od kilku miesięcy jestem stałym pacjentem w Mediss dental clinic. Miałem... Dariusz Piątkowski Agnieszka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, przesympatyczna atmosfera już od progu. Dzięki... Agnieszka