Sandra - opinia (2) Dzięki zespołowi DentiCo jestem posiadaczką pięknego, zdrowego uśmiechu!... Sandra Karolina - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Fachowe podejście do pacjenta i jego problemu. Dzięki... Karolina ....... - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Miałam do wyrwania ósemkę, z którą Pani Doktor... .......
Dentysta Wiczlino https://www.4udentalclinic.pl/ - opinia (1) Szczerze polecam to miejsce... Dentysta Wiczlino https://www.4u pacjent (2) chirurgia jak dla mnie porazka, personel bardzo niezyczliwy i nieprofesjonalny “ pacjent Miłosława - opinia (1) Super, polecam za profesjonalizm bez bólu :) Miłosława M. - opinia (1) ... i Doktor Tomasz Nowak znowu ocalił mój ząb. Znowu, bo czyni tak od kilku... M. Gorąco polecam ! (2) Leczę się od lat Miałam też zakładany implant i moje dziecko też czasami... agnieszka Anna - opinia (1) Polecam, miło, sympatycznie ale przede wszystkim profesjonalnie. Ogromne... Anna Krystyna Kapla - opinia (1) Wspaniała doktor stomatolog ząb a inne odbudowala po poprzednim szarlatanie,... Krystyna Kapla Szymon - opinia (1) Kompletny brak szacunku do czasu klienta. Mieszkam zagranicą I w Gdańsku... Szymon Karolina - opinia (1) Najlepsze dentystyczne ręce, w które mogły trafić moje zęby:) Pan doktor... Karolina Ana - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Higienistki Pauliny. Profesjonalne... Ana Tomasz - opinia (1) Polecam, bardzo dobry dentysta. Tomasz Marek Smagoń - opinia (1) Od dawna, wraz z żoną leczymy zęby, instalujemy implanty, zakładamy licówki,... Marek Smagoń Ania - opinia (1) Szczerze polecam dr Dominikę - jest wspaniałym fachowcem z anielskim... Ania Anna - opinia (1) Wizyty oceniam pozytywnie. Pani doktor jest zaangażowana w rozwiązanie... Anna Katarzyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Zespół prawdziwych fachowców, którzy wiedzą co robią.... Katarzyna Gosia - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Bardzo wysoka jakość wykonywanych usług. Dr. Marcin... Gosia Sylwia O. - opinia (2) Jestem zachwycona :) Titanum Dental zrobil na mnie wrażenie juz od progu,... Sylwia O.