Seb Birch - opinia (1) Do Dentico trafiłem trochę przypadkiem będąc na wyjeździe służbowym w... Seb Birch Izabela - opinia (1) Doktor jest genialny w swojej pracy. Izabela Michał - opinia (1) Najlepsza klinika w jakiej byłem. Michał
km - opinia (1) Bardzo ludzkie i rzetelne podejscie do pacjenta.Pani stomatolog oraz... km Aga - opinia (2) Trafiłam przez przypadek, bo inna klinika która spartoliła mi zęba kazała... Aga Andrzej - opinia (1) Dobrze, sprawnie, czysto, można dopytać o szczegóły. I jest gdzie zaparkować. Andrzej JacekR - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Poleca JacekR A - opinia (1) Miałam usuwaną dolną ósemkę, zabieg bezbolesny, wszystko dobrze wytłumaczone,... A Anna - opinia (1) Dziękuje za okazana wyrozumiałość, przyjęcie mnie „z biegu”, byłam z... Anna Grzegorz - opinia (2) Reguralnie korzystam z uslug gabinetu DentiCo ponieważ ujęło mnie bardzo... Grzegorz Anna - opinia (2) Na prawdę polecam wizytę w Dentico wszystkim którzy się wahają. Anna Anna - opinia (2) Bardzo polecam dr Mateusza - zawsze wszystko wytłumaczy. Leczenie przebiega... Anna wdzięczny pacjent - opinia (1) Dzięki protetycznym umiejętnościom dr Rysak pokonałem stres związany z... wdzięczny pacjent Aneta - opinia (1) Jeśli ktoś całe życie nie wierzył w magię, to już od pierwszej wizyty u Pani... Aneta Łukasz Krukowski - opinia (1) Na wstępie chciał bym powiedzieć że dla każdej dziedziny usług z których... Łukasz Krukowski Łukasz K - opinia (2) Od samego początku aż do końca leczenia które trwało kilka miesięcy, nie mogę... Łukasz K Sandra - opinia (1) Super obsługa, dr Ostapiuk i panie z recepcji bardzo pomocne i miłe. Sandra Iga - opinia (1) Pani doktor bardzo miła przez zabiegi mijają w dobrej atmosferze. Wszystko... Iga Małgorzata Kacperska Fudała - opinia (1) Rewelacyjna Pani Doktor Stomatolog!!!!Oddaje się w ręce Pani Doktor razem z... Małgorzata Kacperska Fudała Katarzyna - opinia (1) Polecam w 100% jestem bardzo zadowolona Katarzyna