Natalia - opinia (1) Jestem na TAK.!!! szybko sprawnie i do rzeczy Natalia Magda - opinia (1) Lek.stomatolog Magdalena Ociesa to zlota kobieta. Jezeli szukasz osoby... Magda Urszula - opinia (1) Nie znam takich słów, którymi mogłabym wyrazić wdzięczność i uznanie dla Pani... Urszula
Beata - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pan dr Michał Wierzbicki idealnie... Beata Anna - opinia (1) Korzystam z usług centrum Neodental od prawie dwoch lat. Wszystkie zabiegi:... Anna Jessica - opinia (1) Polecam dr. Kite, podejscie do pacjeta na najwyzszym poziomie :) Jessica Monika - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, bezboleśnie, bezstresowo. Polecam. Monika Roman - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Dr Kita jest w mojej ocenie profesjonalistą. Roman Adam - opinia (1) Zdecydowanie mogę polecić doskonale podejście do małego pacjenta! Adam Ortodonta tragedia - opinia (1) Od trzech lat noszę aparat ortodontyczny zakładany w tym gabinecie i... Ortodonta tragedia Marta - opinia (1) Polecam dr Bartosz Kita. Bardzo fajne podejście do pacjenta, który panicznie... Marta Pacjent - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dobre ceny. Pacjent Małgorzata Zasadowska - opinia (1) Serdecznie dziękuje za dzisiejszą pomoc . Po kilkunastu telefonach był to... Małgorzata Zasadowska Katarzyna - opinia (2) Byłam dziś na pierwszej wizycie.Jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm... Katarzyna Jak zwykle pełen profesjonalizm. (3) Od lat polecam doktora Lebiedzia. Bardzo wysoka jakość w rozsądnej cenie. Błażej Zdecydowanie polecam (2) Szczerze polecam dr Lebiedzia. Bardzo sprawny stomatolog. Szybko i... Pawel Pacjent (2) Pełen profesjonalizm i wszech obecny spokój. Pacjent Polecam z całego serca (3) Szczerze polecam gabinet Premiere Dent! Jest to miejsce na najwyższym... Sandra Klaudii - opinia (1) Ja nie mam zastrzeżeń absolutnie. Personel pomógł mi z problemem i za to... Klaudii Izabela - opinia (1) Niesamowita klinika z absolutnie doskonałą obsługą. Najładniejsza moim... Izabela