Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i fachowo. Pani doktor w sposób bezbolesny i szybki... Krzysztof Klaudia - opinia (1) Rewelacja! Miła obsługa i podejście do pacjenta. Zawsze wszystko robią na tip... Klaudia sebastian - opinia (1) Polecam panią doktor, przechodzę tam leczenie ortodontyczne i lepiej nie... sebastian
Danuta - opinia (1) Polecam w 100%! U dwóch poprzednich stomatologów, u których byłam żaden mi... Danuta Piotr - opinia (1) Z czystym sercem mogę polecić Zespól DentiCo. Własnie dobiegło końca moje... Piotr J.W - opinia (1) Super specjalista! Nie naciąga na niepotrzebne leczenie, jest spokojny i... J.W Andrzej Daszkiewicz - opinia (1) Pacjentem dr. Artura jestem od lat. Teraz zdecydowałem się na zabieg... Andrzej Daszkiewicz Grzegorz - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować doktorowi Arturowi za to, że odzyskałem swój... Grzegorz Felicja M. - opinia (1) Bardzo polecam! Dogodny dojazd , gabinet bardzo ładnie urządzony i jak na... Felicja M. Sylwia M. - opinia (1) Doktor Artur Poleniewicz wstawił mi implant, wszystko bardzo sprawnie i w... Sylwia M. Iza - opinia (1) Wizyta była nieodpłatna, porada ortodontyczna rzeczowa i wszechstronna.... Iza Lidia - opinia (2) Gabinet bardzo schludny i zadbany, obsługa bardzo profesjonalna, wykonanie... Lidia Ela - opinia (1) Pani doktor Tomaszewska jest najlepszym stomatologiem,z jakim miałam do... Ela Natalia - opinia (1) Najwyższy poziom usług, wszystko na miejscu, polecam. Natalia Kasia P. - opinia (1) Klinikę Medicodent poleciła mi znajoma, od dawna bałam się wizyty u... Kasia P. Agnieszka - opinia (1) W dniu dzisiejszym odwiedzilam Medicover w celu uzupelnienia ubytku w zebie.... Agnieszka Sabina - opinia (1) Polecam ten Gabinet, ceny przystępne, terminy dość przystępne. Leczenie ma... Sabina Magdalena - opinia (1) Profesjonalizm. Rzetelna wiedzą i obsługa. Bardzo miłe asystentki.... Magdalena MariaH - opinia (1) Najlepsza higienizacja jamy ustnej ever! Cudowna pani higienistka!!!... MariaH Dorina - opinia (1) Byłam już parę razy, zawsze wszystko jest dokładnie tłumaczone, a lekarze... Dorina