Adam - opinia (1) Chodzę regularnie i chwalę sobie to miejsce, no teraz czekam na ponowne... Adam Kate - opinia (1) Moja ukochana doktor Marta pojawiła się w tym miejscu. Chodziłam do niej do... Kate Lucyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm! Leczenie bezbolesne! Efekty fenomenalne! Gabinet bardzo... Lucyna
DL - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Dominika Szczepanek bardzo sprawnie... DL Piotr Ł. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt. Fachowa i rzetelna obsługa. Pani na... Piotr Ł. Krzysztof - opinia (1) Bardzo duża empatia w stosunku do pacjenta. Krzysztof Paulina - opinia (1) Nic dodać nic ująć! Szczerze polecam! Paulina Gosia - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Dr Ociesa bardzo sie przykłada do wykonywanych zabiegów.... Gosia kaja - opinia (2) Gabinet Dentico to stomatologia na najwyższym europejskim poziomie. Pełen... kaja Anna K. - opinia (1) Kwalifikacje Pani doktor Ewy wykraczają dużo dalej poza definicję... Anna K. Jaroslaw - opinia (2) Profesjonalna obsługa, wysoka kultura, miła atmosfera. Polecam Jaroslaw Andrzej - opinia (1) Trafiłem tutaj z bólem pod koronką zęba. Nie mogłem wcześniej zarejestrować... Andrzej Nie polecam - opinia (2) Odradzam zakładania aparatu ortodontycznego w tej klinice. Miałam bardzo małą... Nie polecam Agata - opinia (2) Miałam bardzo małą wadę, aparat miałam nosić do 2 lat. Jestem załamana.... Agata Mar Ka - opinia (2) Totalna porażka. Ponad 3 lata temu zdecydowałam się na założenie aparatu... Mar Ka Klient przychodni - opinia (1) Niestety, ale podobnie jak moje poprzeniczki jestem zawiedziona usługami... Klient przychodni Magda - opinia (1) Najlepszy stomatolog w Gdańsku. Magda Maria J. - opinia (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy byłam na wizycie u Pana dr Marcina Drążka.... Maria J. MJ - opinia (1) Polecam polecam polecam polecam polecam:) MJ Seb Birch - opinia (1) Do Dentico trafiłem trochę przypadkiem będąc na wyjeździe służbowym w... Seb Birch