A - opinia (2) Pełen profesjonalizm i uwazność na pacjenta A Łukasz - opinia (2) Najlepszy stomatolog w 3mieście. Wiem co mówię bo byłem u kilkunastu z bólem... Łukasz Barbara - opinia (2) Niesamowite zaangażowanie i pełen profesjonalizm w trakcie wyjątkowo... Barbara
Elżbieta - opinia (1) Dziś, jeśli chodzi o wybór gabinetów stomatologicznych to mamy w czym... Elżbieta marcin - opinia (1) Trafiłem do Kryspin-Dent kilka lat temu. Zobaczyłem na czym polega różnica.... marcin Katarzyna - opinia (1) Wspaniały , uśmiechniety a co najważniejsze profesjonalny zespół . Leczenie... Katarzyna Patryk Drews - opinia (1) Wizyta przebiegła w miarę szybko i bezboleśnie. Jeden z lepszych gabinetów w... Patryk Drews Monika - opinia (1) Pani doktor Biegańska Rak Niesamowicie kompetentna osoba, z rozległą wiedzą,... Monika Marek - opinia (1) Polecam wszystkim :-) Pomoc + plan leczenia, jestem bardzo zadowolony i... Marek Aleksander - opinia (2) Wizyta u dentysty rzadko bywa przyjemnością, jednak w klinice DentiCo zespół... Aleksander Katarzyna - opinia (1) Na wizytę nie czekałam długo. Lekarz-Pani doktor ( nazwiska nie pamietam)... Katarzyna Magda - opinia (1) Jakoś usług na wysokim poziomie ale cena to już przesada... za wszystko sobie... Magda Olga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki Neodental. Miałam okazję być... Olga Karol - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, wizyta bez zarzutu, ząb wyleczony. Pani... Karol Agnieszka - opinia (1) Najlepsza higienizacja w trójmieście :) Agnieszka G. - opinia (1) Dzwoniłam do kilku gabinetów dentystycznych, jednak na miejscu w Prodencie... G. Alina - opinia (1) Swietny przyjazny gabinet. Doktor Jasinska jest mega profesjonalna i pomocna... Alina Gosia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. :) Szczególnie Pani Doktor Kasi! W... Gosia Elwira - opinia (1) Polecam . Strasznie bolał mnie ząb. Całę szczęście, że szybko trafiłam na... Elwira Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i fachowo. Pani doktor w sposób bezbolesny i szybki... Krzysztof