Edyta - opinia (1) Leczyłam zęby u dr. Oktawii. Jestem bardzo zadowolona z jej fachowości ,... Edyta Karolina - opinia (2) Byłam w wielu gabinetach , ale w tym jakość , kompleksowość, przestrzeganie... Karolina Natalia - opinia (1) Witam ! Serdecznie polecam gabinet Premiere Dent ! To była moja pierwsza... Natalia
Paweł - opinia (1) Najlepsza klinika w Trójmieście. W zeszłym tygodniu z bolącym zębem po... Paweł Piotr - opinia (1) Mój strach przed dentystą zniknął. Na fotolu u Pani Doktor Ani... Piotr Nie polecam (2) Jak chcesz mieć piękny uśmiech to omijaj tą klinikę z daleka. Doktor Łoś... Kryspin Wojciech Wieloszewski - opinia (2) Stomatolodzy na pewno wiedzą co robić i jak robić, są po prostu specjalistami... Wojciech Wieloszewski Patryk - opinia (1) Korzystałem z usług Kliniki już kilkukrotnie. Profesjonalne podejście do... Patryk Jadwiga K. - opinia (1) neodental to najlepsza Klinika Stomatologiczna. Szczerze polecam korzystanie... Jadwiga K. Laura - opinia (1) Kilka dni temu byłam na wizycie u dr. Aarona Basira w celu wykonania... Laura AB - opinia (1) To najlepsza klinika stomatologiczna z jaką się w życiu spotkałem. Obsługa... AB Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam. Lekarze z ogromnymi umiejętnościami i wiedzą:) Sylwia Grażyna - opinia (1) Wystarczyło kilka wizyt w DentiCo by Pani dr Jowita Żebrowska-Zakrzewska ze... Grażyna Szymon - opinia (2) Problem z zebami rozwiazany szybko i profesjonalnie, ceny rozsadne wiec... Szymon Paweł P - opinia (2) Pełen profesjonalizm! Wizyta przebiegła bez jakichkolwiek problemów. Prosty i... Paweł P Tomek - opinia (1) Wow, polecone przez znajomych magiczne miejsce, gdzie caly zespół sprawia,... Tomek Monika - opinia (1) Moja przygoda z Panem dr Arturem Lebiedziem zaczęła się w piątek 13. Brzmi... Monika Wanda - opinia (1) Bardzo polecam specjalistów z tego oddziału. Doktor bardzo szczegółowo i... Wanda Katarzyna - opinia (1) Bardzo sympatyczna atmosfera doświadczenia fachowcy. Wracam zadowolona!... Katarzyna Asia - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przede wszystkim "ludzkie" podejście przy Ekstrakcji... Asia