Ewa Mamrot - opinia (1) Pełen profesjonalizm p. doktora Lebiedzia. Miła atmosfera, szczegółowe... Ewa Mamrot Gosia - opinia (1) Byłam dzisiaj drugi raz, i ponownie jestem zachwycona Panią Dr Joanną... Gosia Mama - opinia (1) Najcudowniejsza stomatolog na świecie. Ciepła, miła moje dzieci ją... Mama
Pacjętka - opinia (1) Polecam. Zawsze profesjonalnie, delikatnie i z uśmiechem. Polecam Pacjętka Anna - opinia (1) Polecam jak najbardziej. Od lat korzystamy cala rodziną . Serdeczni... Anna Artur Z - opinia (1) Miałem wiercone dzisiaj w górnej szczęce i wypełniane, nie wiem, nie znam... Artur Z Alleksa - opinia (2) Polecam to Centrum Stomatologiczne. Korytsałam z wizyt u Pani Doktor Bobryk i... Alleksa Wojciech W - opinia (1) Gabinet MedicoDent znam od wielu lat. Bardzo dziękuję za szereg... Wojciech W Ja - opinia (2) Nie wiem kto umieszcza te oceny. No dobrze, pomijam ten aspekt. Niestety, ta... Ja placet - opinia (1) Lekarz, Dominik Łoś, osobiście nie raczył mnie zbadać. Zrobił to ktoś inny... placet Bartosz66 - opinia (1) klinika na najwyższym poziomie. pierwszy raz trafiłem na kogos kto potrafił... Bartosz66 wiktoriaczyżkiewicz - opinia (1) leczenie kanałowe w tym gabinecie to istny majstersztyk. po zabiegu bół jak... wiktoriaczyżkiewicz Irena - opinia (1) Pani doktor Górska pełen profesjonalizm. Irena Lucyna - opinia (1) Serdecznie polecam. Gabinet Anna Dental Cinic. Dr Anna wykonała mi piękne... Lucyna Kaśia - opinia (1) Pani Renata to jest osoba która partaczy zakładanie aparatu niestety jestem... Kaśia Piko - opinia (1) Swietni specjaliści. Akurat mam przyjemność być pacjentem dr Urbaniak i dr... Piko Patrycja Wesołowska - opinia (1) polecam, mają bardzo dobre podejście do Pacjenta, każdy przypadek jest... Patrycja Wesołowska Patryk Drews - opinia (1) dobry gabinet z przystępnymi cenami. Podejście lekarza jest moim zdaniem na... Patryk Drews PatrycjaWess - opinia (1) Moja mama robiła zęby w dentus plus. Widzę ją codziennie wiec wiem w jakim... PatrycjaWess Bartłomiej566 - opinia (1) jest to miejsce gdzie leczenie jest kompleksowe i bardzo starannie... Bartłomiej566