Teresa - opinia (1) Polecam, usługa na wysokim poziomie Teresa Agnieszka - opinia (1) Moja przygoda z kliniką Neodental zaczęła się już jakiś czas temu i myślę, że... Agnieszka After - opinia (1) Super............................. After
Aleksandra - opinia (1) Klinika na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt,... Aleksandra X - opinia (1) Z samego leczenia przez Panią doktor jestem zadowolona. Niestety coś nie... X Ja - opinia (1) Polecam wszystkim, a szczegolnie tym, ktorzy maja zle wspomnienia czy traume... Ja Anna Szweda - opinia (1) Jestem pacjentką dr Kasi Głodzik i uważam że jest najlepszą dentystką jaką... Anna Szweda ViolaK - opinia (1) przesympatyczne Panie a leczenie na bardzo dobrym poziomie. nic nie boli... ViolaK basia k - opinia (1) gorąco polecam dentus plus oraz pozdrawiam cały personel który jest przemiły.... basia k natalia w - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z leczenia ortodontycznego w gabinecie jazzdent.... natalia w Bożena Polewczyk - opinia (1) w seamed mam zapewnioną najlepszą opieke stomatologiczna. podczas wizyty... Bożena Polewczyk Najlepszy (2) Opinia jest zbędna. Jest najlepszy Wiolks Anna - opinia (1) Jestem zadowolona z wizyty - bez stresu i przykrych niespodzianek, dr. Drążyk... Anna Paulina - opinia (2) Bardzo miła obsługa i dobrzy specjaliści. Polacam. Paulina Maciek P. - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług kliniki Neodental. Cenię ich za indywidualne... Maciek P. Ewelina Mierzejewska - opinia (1) Usunięcie dolnej ósemki u dr. Lebiedzia przebiegło szybko i sprawnie. Widać... Ewelina Mierzejewska E.W - opinia (1) Niestety muszę zgodzić się z opiniami tutaj , w maju minie 3 lata jak nosze... E.W Dorota - opinia (1) Byłam dzisiaj u. Pani dr K. Pokrywki. Przyszłam opuchnięta, obolała, a... Dorota Mateo - opinia (1) Profesjonalizm w najlepszym wydaniu. Leczenie prowadzone skrupulatnie i z... Mateo Ewa K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi, cenowo - wynegocjowałam cenę do przyjęcia... Ewa K.