Iwona G. - opinia (1) Gabinet Pani Ewy od wielu lat świadczy najwyższej jakości usługi... Iwona G. Aga - opinia (1) Dramatycznie i skandalicznie pod każdym względem!!!!NIe polecam!!!I nie będę... Aga Małgorzata - opinia (1) Dziękuję pięknie.Cala usługa, jakość wykonanej usługi, atmosfera, wszystko na... Małgorzata
Niezadowolony - opinia (2) Wizyty umówione w miarę sprawnie. Przy pierwszej wizycie sprawdzającej... Niezadowolony Paulina - opinia (1) Od trzeciego roku życia mojego syna leczymy mu zęby w tej placówce na NFZ,... Paulina Marta - opinia (1) Polecam, od lat korzystam z usług Neodental. Ogromne podziękowania dla dr... Marta robert - opinia (1) Bardzo fajnie i sympatycznie i dobrze zrobione zeby robert Maria - opinia (1) Głownie tzreba zaznaczyc kobiecą rękę i starannośc albo nawet precyzje... Maria Grzegorz - opinia (1) Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Polecam. Grzegorz niezadowolony pacjent - opinia (1) Błam pierwszy raz w klinice i ostatni. Pani doktor była niemiła i zachowywała... niezadowolony pacjent Agata - opinia (1) Leczę się w klinice od wielu lat. Bardzo sobie cenię profesjonalizm,... Agata Bartosz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług DentiCo. Profesjonalne podejście i bardzo... Bartosz Bartosz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług DentiCo. Profesjonalne podejście i bardzo... Bartosz Geralt z Rivii - opinia (2) Bardzo długo się u nich leczę mimo że dojeżdżam 20 km. Geralt z Rivii Mariusz - opinia (2) Korzystałem z usług higienistki i muszę przyznać, że zarówno usługa usuwania... Mariusz Halina - opinia (1) Za każdym razem wychodzę zachwycona efektem, a leczenie jest dłuższe i... Halina Jacek - opinia (2) Korzystałem z usług przychodni, polecam w 100% p. doktor Bogusława... Jacek Emilia - opinia (1) miła obsługa czuć pełne zaangazowanie i empatie w stosunku do Pacjenta.... Emilia A.R. - opinia (1) Przyjazna atmosfera i dbałość o komfort pacjenta podczas wizyty. W dodatku... A.R. Anna G - opinia (1) Rewelacja! Nawet się nie zorientowałam, kiedy doktor usunął mi ósemkę. Jestem... Anna G