Joanna - opinia (1) Wspaniała i fachowa obsługa. Doskonali stomatolodzy. Świetne podejscie nawet... Joanna Łukasz M. - opinia (1) Z usług Alfa Dent korzystam już od wielu lat ( prowadziła go wtedy jeszcze o... Łukasz M. Tomasz - opinia (1) Najlepszy stomatolog do jakiego trafiłem. Tomasz
Ted. - opinia (1) Skoro już tutaj wszedłem to chętnie podzielę się swoją opinią. Automatycznie... Ted. Magda - opinia (1) Świetni specjaliśći, bardzo dobry sprzęt. Bardzo zadowlona Magda Oliwia - opinia (2) Bardzo miła Pani na recepcji pomocna profesjonalna ,wizyta wyrwania ósemki... Oliwia Aga - opinia (1) Polecam!!! Usługi na najwyższym poziomie, do tego przemiła obsługa. Aga Aleksander - opinia (1) Super przychodnia dentystyczna. Dr Neuman to doskonały lekarz Aleksander Maciej - opinia (2) Gorąco polecam. Profesjonalna i miła obsługa. Maciej Anna sz - opinia (1) doktor Krupski - rewelacja, zrobiłam tu 4 implanty, super profesjonalnie,... Anna sz Piotr M. - opinia (1) Polecam, najlepszy gabinet w Trójmieście. Piotr M. Marzena - opinia (1) Bardzo kompetentna pani doktor Zinczenko-Lebiedź, sprawne panie z... Marzena Asia - opinia (1) Najlepszy Dentysta. Nigdy nie miałam problemów, a wszystko w mega dobrej cenie. Asia w. - opinia (1) Jestem po chirurgicznym wyrwaniu ósemki u Pani Dr. Wilskiej, i jestem bardzo... w. M. - opinia (1) Serdecznie polecam wizytę w tym gabinecie. M. M. - opinia (1) Bardzo polecam wizytę w tym gabinecie. M. Barbara - opinia (1) Pan dr Krupski usunął mi ząb z naprawdę krzywym korzeniem i wykonał to bardzo... Barbara Sonia - opinia (2) Pełny profesjonalizm,świetna obsluga Sonia Ewa - opinia (2) Zostałam pacjentką gabinetu mniej więcej przed rokiem i była to bardzo dobra... Ewa Sandra - opinia (1) Po wizycie u Pani doktor czułam, że zostały mi udzielone wszystkie... Sandra