Karolina - opinia (1) Byłam na zabiegu powiększania ust u dr Karoliny Górskiej. Efekt jest... Karolina Paulina - opinia (1) Fantastyczna opieka!! Leczenie i piaskowanie bezbolesne. Polecam dr Sonię Paulina Mieczysław - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem fachwej wiedzy, indywidualnego podejścia do... Mieczysław
goldenka - opinia (2) Korzystam z usług tego gabinetu od dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona z... goldenka Piotr - opinia (1) Jesem zadowolony z wygody w postaci przezroczystego aparatu jaki mi tu... Piotr Rafał - opinia (1) Chirurgiczne usunięcie ósemki. Wszystko OK, dziękuję i polecam. Rafał Gosia - opinia (2) Wspaniały gabinet -najlepszy na Przymorzu !!!!! stomatolodzy Pani Mateusz... Gosia Grzegorz - opinia (1) Z usług dr Lebiedzia korzystam już kolejny raz i po raz kolejny się nie... Grzegorz Aneta - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i obsługa pacjenta. Personel medyczny profesjonalny,... Aneta Roman - opinia (1) Miła i fachowa obsługa. Wyposażony gabinet stomatologiczny w najnowszy sprzęt. Roman Agnieszka - opinia (1) Świetny gabinet pełen profesjonalistów. Szczególnie polecam Panią Doktor... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty. Kontakt z gabinetem był świetny już od... Agnieszka Tomasz - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Leczenie tam to czysta przyjemność. Polecam... Tomasz Aneta Szafranek - opinia (1) Klinika Dijakiewicz- profesjonalna, czysta, nowoczesna z przemiłą obsługą w... Aneta Szafranek Ania - opinia (1) Bardzo przemiła Pani doktor Stachecka ,pełen profesjonalizm i super podejście... Ania Mariola - opinia (1) Polecam z całego serca. Dr Marcinkowski jest najlepszym dentystą protetykiem... Mariola Hanna - opinia (1) Bardzo profesjonalna Pani doktor, naprawiła to, co zepsuł inny, bardzo znany... Hanna Włodzimierz M. - opinia (1) U Pani Anety wyleczyłem trochę zapomniane zęby, mimo dużego strachu.... Włodzimierz M. Karolina - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z leczenia w tym gabinecie. Pani doktor bardzo... Karolina Tomasz - opinia (2) Razem z całą rodziną korzystamy z usług centrum już ponad 10 lat. Jestem... Tomasz