Grażyna - opinia (2) bardzo fajna obsługa i Pan Doktor Jasiński. Wyposażenie też super Grażyna Romuald Świeczkowski - opinia (2) Jestem starszą osobą i całe życie bałem się dentysty. Moje podejście zmieniło... Romuald Świeczkowski Kamil - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kiliniki. Cały personel, z Dr... Kamil
Małgorzata - opinia (2) Jestem pacjentka już od wielu,wielu lat i nie zawiodłam się ani razu.... Małgorzata Paweł - opinia (1) Tragiczna kultura osobista lekarza ( a raczej jej brak) i podejście do... Paweł Małgorzata - opinia (1) Bardzo sympatyczni lekarze oraz Panie asystentki. Mnóstwo uśmiechu i empatii... Małgorzata bogusław - opinia (1) Znakomite podejście do pacjenta, w pełni troskliwa opieka - również po... bogusław Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem w pełni zadowolona z... Kasia Bożena - opinia (1) Gabinet inny niż wszystkie. Dr leczy kompleksowo, więc nie trzeba chodzić od... Bożena Kamila - opinia (1) Byłam na zabiegu Dermapen 4, to była moja pierwsza wizyta w tym miejscu, ale... Kamila Andrzej S. - opinia (2) W innych centrach nie dawali mi szans na aparat tłumacząc to szkliwem. Tutaj... Andrzej S. Alicja - opinia (2) Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie, tak samo jak jakość wykonywanej... Alicja Katarzyna D. - opinia (2) Profesjonalizm i empatia Pani higienistki jest na najwyższym poziomie.... Katarzyna D. Gresiek - opinia (1) preztizowe miejsce, pani sobczak super. Aparat dopasowany nicn ie uwiera... Gresiek Michal - opinia (1) Dzisiaj skorzystałem z usług stomatologicznych wykonanych przez lekarza... Michal Ewelina - opinia (1) Cieszę się, że trafiłam do tego gabinetu. Pani doktor fantastycznie mi... Ewelina Jadwiga K. - opinia (1) Polecam. Cała moja rodzina korzystała i korzysta z usług gabinetu Dentus w... Jadwiga K. MartaD - opinia (1) Fantastyczny gabinet, żałuje, że nie znałam go wcześniej. Nigdy wcześniej nie... MartaD Sara - opinia (1) Do kliniki trafiłam z powodu leczenia stomatologicznego (bardzo polecam) ,... Sara Sara - opinia (1) Jestem zachwycona metamorfozą uśmiechu jaką przeprowadziła dr Sonia Janusz. W... Sara