Daniel - opinia (1) Miło się otaczać Profesjonalistami Daniel Joanna - opinia (1) Super wiedza Pani doktor Hanny Jasińskiej spokój i zrównoważenie oraz ogromna... Joanna Andrzej - opinia (2) Super profesjonalna obsługa pacjenta na każdym etapie pracy z klientem... Andrzej
Zofia - opinia (1) Chciałabym jeszcze więcej, na razie mam górę Zofia Anna - opinia (2) Polecam DentiCo, szczególnie dr Tomasza, leczenie zęba odbyło się bez... Anna Anna - opinia (2) Profesjonalna obsługa, bardzo szeroki zakres usług, przemiłe Panie na... Anna Patrycja - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Wykwalifikowani specjaliści, potrafią pracować nawet z... Patrycja Michał - opinia (1) Elegancka placówka ,bardzo nowoczesna i bardzo pomocna Michał Dymitr - opinia (2) Pierwszy raz umówiłem się na wizytę z bólem zęba i nie sądziłem, że zostanę... Dymitr Antoni - opinia (1) Miła i profesjonalna, o którą wcale nie tak łatwo. Gorąco polecam! Antoni Piotr - opinia (1) Byłem tam na usuwaniu kamienia nazębnego. Pełen profesjonalizm, sprzęt... Piotr Dorota - opinia (2) Zadzwoniłam, przybyłam ekstrakcję Pani dr.Monika Wojnarska zrobiła niewiele... Dorota Pawel - opinia (2) Dr Jasinski pomógł mi i mojej rodzinie w wielu prostych i skomplikowanych... Pawel Edyta - opinia (2) Skorzystamy z mężem z usług centrum od wielu lat. Bardzo fachowa pomoc, miła... Edyta asia - opinia (2) Pani Hania jest najserdeczniejszą lekarką. Dokładna i rzetelna a zarazem... asia Damian Tomczak - opinia (2) Pozdrawiam przemiłą dr. Hannę Jasińską i polecam usługi HCentrum... Damian Tomczak Agnieszka M - opinia (2) Bylam w niedziele w Hcentrum u doktora Filipa, mlody stomatolog a ma bardzo... Agnieszka M Joanna - opinia (2) Doktor Przemysła Jasiński, wspaniały lekarz. Oddany pacjentowi. Szukający... Joanna joanna - opinia (2) Doktor Przemek Jasiński najlepszy chirurg na świecie! Wyprowadził mnie z... joanna Gosia - opinia (2) Doktor Przemysław Jasiński zawsze szuka najlepszego rozwiązania, nie poddaje... Gosia