Aleksandra - opinia (2) Jestem pod wrażeniem kompetencji, empatii, podejścia do pacjenta dr... Aleksandra Aleksandra - opinia (2) Bardzo dziękuję dr Jasińskiej za pomoc przy leczeniu wady zgryzu. Borykałam... Aleksandra Piotr - opinia (2) Bardzo miła obsługa. Nie bolało co najwazniejsze, bardzo szybka realizacja.... Piotr
Silver - opinia (2) Godni zaufania, prefosjonalni, kulturalne podejście do pacjente, zawsze z... Silver Patrycja Dworniczak - opinia (1) Profesjonalna obsługa korzystałam z wybielania zębów lampą LED i jestem... Patrycja Dworniczak Oliwia - opinia (1) Osobiście nie polecam. Cukierkowe posty na mediach społecznościowych nie... Oliwia Ania Zielonka - opinia (2) Nowoczesne centrum stomatologiczne ,profesjonalna i miła obsługa ,polecam Ania Zielonka Edward - opinia (1) Wspaniały gabinet a najważniejsze to miła Pani stomatolog. Przyznam się, że... Edward Grzegorz - opinia (1) Dr Magda Niesluchowska przyjęła mnie w czwartek. Nie bolało, nie miałem... Grzegorz Wanda - opinia (1) Na pewno wrócę do gabinetu. Nic nie bolało a ząbki wyleczone Wanda Andrzej - opinia (1) Nie pamietam zabiegu. Muzyka u dentysty zapadla mi w pamiec - rockowa Pani... Andrzej Marcin - opinia (1) Bezproblemowe wyrwanie ósemki, sympatyczna Pani lekarz Marcin Sylwia - opinia (1) Kompleksowa opieka. Miła atmosfera. Ceny przystępne. Gabinet godny polecenia. Sylwia ewelina - opinia (1) Muszę przyznać, że trafiłam do Pani dr sugerując się pozytywnymi opiniami i... ewelina Adrian - opinia (2) Jakość 100%, najwyższa liga- tytuł lidera w Trójmieście zasłużony - korzystam... Adrian Darek - opinia (1) Nie znam lepszego stomatologa. Perfekcjonista! Co prawda nie liczy czasu jak... Darek Andrzej B. - opinia (2) Chciałbym wyrazić swoje uznanie dla doktora Jasińskiego za perfekcyjnie... Andrzej B. Izabela - opinia (2) Jestem pacjentką H Centrum od wielu lat. Serdecznie polecam dr Jasińskiego za... Izabela Irek - opinia (2) Profesjonalnie, jestem zadowolony. W niedzielę niestety długi czas... Irek MK - opinia (1) Miło, profesjonalnie, szybko, punktualnie. MK