Tomasz Cieślak - opinia (1) Miła obsługa, pani doktor bardzo profesjonalna. Dobry dojazd.Polecam Tomasz Cieślak Adrian Sowiński - opinia (1) Skorzystałem z leczenia kanałowego. Polecam gabinet. Mile panie i bardzo... Adrian Sowiński Anna Sawicka - opinia (1) Polecam za profesjonalizm, miła atmosferę i fachowość Anna Sawicka
Marcin Sawicki - opinia (1) usługa wykonana profesjonalne.Obsługa bardzo miła i sympatyczna, panie... Marcin Sawicki Viki - opinia (1) Polecam Gdańskie Centrum Stomatologiczne, a w szczególności dr n. med. Julitę... Viki Dagmara - opinia (2) Polecam serdecznie!Pani Doktor Basia jest Aniołem,jest bardzo fachowym i... Dagmara Natalia - opinia (1) Super opieka, dłutowanie 8 przeprowadzone bardzo fachowo, następnego dnia... Natalia Kasia - opinia (2) Mily i profesjonalny personel. Klinika na najwyzszym poziomie. Polecam... Kasia Lucyna drywa - opinia (1) Jestem emerytką i korzystam z usług NFZ,dlatego tym bardziej chciałam... Lucyna drywa Iga - opinia (1) Super obsługa, krótki czas oczekiwania, polecam Iga Rogacz - opinia (1) Świetny kontakt, pani doktor Asia zaplanowała cale leczenie - póki co... Rogacz Barbara - opinia (1) Gabinet na wysokim poziomie wszystko na miejscu .Pani doktor pełen... Barbara nataliia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła... nataliia Piotr - opinia (1) Miła pani doktor spokojna i zrównoważona zero strachu pełen luz usługa... Piotr Mariusz - opinia (1) Polecam.miła i fachowa obsługa.czysto i sterylnie Mariusz Milena Powałka - opinia (1) Zdecydowanie godny polecenia gabinet w trójmieście - wygodny sposób... Milena Powałka Iwona B - opinia (1) Świetna oferta kosmetyczna. Mnóstwo cudownych zabiegów dla piękna i urody.... Iwona B Ala - opinia (1) Gorąco polecam. Po każdej wizycie jestem bardzo zadowolona. Cudowna... Ala Sylwia.jedynak - opinia (1) Najlepsze miejsce do wykonania botoksu. Clinica posiada samą kadrę doktorskąa... Sylwia.jedynak Dawid - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Już mi dentysta nie jest taki straszny. Bardzo... Dawid