Gość - opinia (2) Nie polecam! Jak aparat orto. to na pewno nie tutaj. Aparat miał być na max 2... Gość Danka - opinia (1) ............................... Danka Bartek - opinia (2) Polecam, szybko, profesjonalnie i bezboleśnie. Ząb uratowany mimo "wyroku"... Bartek
Marcin - opinia (2) Zawsze wychodze zadowolony z gabinetu. :) Marcin Mars - opinia (1) Pragnę podziękować za bardzo miłą obsługę w rejestracji ,między innymi Pani... Mars Julia - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym miejscu, ale z czystym sumieniem mogę... Julia andrew pio - opinia (1) Byłem zdziwiony jak gabinet tak mały i tak schowny na osiedlu może konkurować... andrew pio MJ Jeske - opinia (2) Moja przygoda z DentiCo rozpoczęła się trzy lata temu i trwa do dziś. Lekarze... MJ Jeske D. - opinia (1) Jestem po implantacji u dr Orzechowskiego. Już sama konsultacja przebiegła w... D. Rafał - opinia (1) Chciałbym się podzielić swoimi przykrymi doświadczeniami w gabinecie... Rafał Krzysiek - opinia (2) Pełny profesjonalizm już od wejścia do placówki-zawsze miła-uśmiechnięta... Krzysiek Marta - opinia (1) Miło, profesjonalnie bez zastrzeżeń. Polecam. Marta Wojciech Dąbrowski - opinia (2) Leczę się u pana doktora Jasińskiego od kilkunastu lat i wciąż pozostaję pod... Wojciech Dąbrowski eWa - opinia (2) Jeśli chcesz mieć komfort w gębie potrzebę, by ktoś Ci podłubał w zębie... eWa Elwira - opinia (1) Polecam ! Pani Doktor Halina Kempa to Anioł. Czułam się bezpieczna,... Elwira Paulina - opinia (2) Korzystam z usług z mezem od kilku lat. Zawsze profesjonalnie, bez bólu i... Paulina Patrycja - opinia (1) Zaopiekowanie i przemiła atmosfera. Rzetelność, profesjonalizm, wszystko na... Patrycja ola - opinia (1) Pan Marek wspaniały człowiek. Potrafi odmienić uśmiech :) ola Marcin - opinia (1) Dogodne terminy, jeżeli ktoś jest w potrzebie, miły kontakt oraz pełen... Marcin Anna Seniorka - opinia (2) Do Dentico trafiłam dzięki moim córkom, który stwierdziły, że najwyższy czas... Anna Seniorka